Ana SayfaToplumsal CinsiyetPınar Gültekin’in annesi: Kameralara baktım, tek kişi değildi

Pınar Gültekin’in annesi: Kameralara baktım, tek kişi değildi

HABER MERKEZİ – Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili araştırmalar sürerken, kamera kayıtlarını izleyen anne Şefika Gültekin, “Ben oraya gittim, kameralara baktım. Tek değil ama tek kişi yakalanmış” dedi.

Muğla’da kaybolduktan beş gün sonra ölü olarak bulunan Pınar Gültekin’in ölümüne dair araştırmalar sürüyor.

Kamera kayıtlarını izleyen Gültekin’in annesi Şefika Gültekin, cinayeti katil Cemal Metin Avcı’nın tek başına işlemediğine işaret etti.

Katil ifadesinde “Her şeyi kendi başıma yaptım” demişti. Ancak kızının cenazesinde konuşan annesi Şefika Gültekin, “Ben oraya gittim, kameralara baktım. Tek değildi ama tek kişi yakalanmış” diye belirtmişti.

Hürriyet’ten Musa Kesler’in haberine göre Avcı’nın herhangi birinden özellikle Gültekin’i koyduğu varilin taşınması konusunda yardım alıp almadığı hala araştırılıyor. Şimdiye kadar bir bulguya ulaşılamadı.

Öte yandan katil Avcı ifadesinde, Pınar’ın cesedini varile koyup yakmaya çalıştığı sırada “Melek Teyze” diye bahsettiği bağ evi komşusunun dumandan rahatsız olup kendisini uyardığını anlatmıştı. Şahit sıfatıyla ifade veren 75 yaşındaki Melek Set, o akşam gördüklerini anlattı.

Dumanı ve ateşi fark ederek varilin yakıldığı yere gidişini, Cemal Metin Avcı’yla diyaloglarını anlatan Set, “Panik hali yoktu. Sakin ve soğukkanlıydı. Etrafta başka kimseyi de görmedim” dedi.




Önceki Haber
"Çocuğa cinsel istismarda bulunan uzman çavuş neden serbest?"
Sonraki Haber
Bu kez Bingöl: Yaban keçilerinin öldürülmesine ihaleyle izin