Ana SayfaGüncelSakarya’da engelli kedi silahla vurularak öldürüldü

Sakarya’da engelli kedi silahla vurularak öldürüldü

HABER MERKEZİ – Sakarya Akyazı’da engelli bir kedi evinin bahçesinde silahla vurularak öldürüldü.

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde yaşayan Mesut Sevim ve Meltem Çağlayan Sevim çiftinin 6,5 yaşındaki engelli kedisi silahla vurularak öldürüldü.

Çağlayan Sevim, Sütlaç isimli kedinin bahçelerinde kimliği belirsiz kişi yada kişilerce vurulduğunu söyledi.

2014 yılından beri baktıkları kedilerini öldüren kişinin bulunmasını ve cezalandırılmasını isteyen Meltem Çağlayan Sevim, şunları söyledi:

“Sütlaç’ı 2014 yılının mayıs ayında yaklaşık 3 aylık bir bebekken bulduk. Ön sol bacağı felçliydi. Defalarca veteriner kliniklerine götürdük, yapılacak bir şey olmadığı için bacağını kestiler. 6,5 yıldır bakıyordum, yavruları olmuştu, biri bizimle. Bir gece saat 4 civarı bir el silah sesi duyduk. Çok yakından geldi. Ürktüğümüz için dışarı çıkmadık.
Sabah kedimi göremedim, bahçede Sütlaç’ın ölüsünü gördüm. Sol tarafından silahla vurulmuştu. Ben hem Sütlaçımın hakkını aramak hem de sokakta hayvanlara eziyet eden insanlara tepki göstermek istiyorum. Bu insanlara karşı artık sesimizi çıkarmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum. Hayvan hakları kanunun çıkması istiyorum bunların da bir can taşıdığı düşünerek cezalandırılması istiyorum.”

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Van Gölü’nde bir mültecinin daha cesedine ulaşıldı: Can kaybı 61'e yükseldi
Sonraki Haber
Tuşba’da HDP’li üç meclis üyesi görevden alındı