Ana SayfaToplumsal CinsiyetSistematik taciz faili Nurettin Şeyhmusoğlu, sosyal medyadaki tepkiler sonucu gözaltına alındı

Sistematik taciz faili Nurettin Şeyhmusoğlu, sosyal medyadaki tepkiler sonucu gözaltına alındı

HABER MERKEZİ – Bodrum’da Tuğçe Çelik’i bir buçuk yıldır taciz eden ve hakkında hiçbir işlem yapılmayan Nurettin Şeyhmusoğlu, sosyal medya üzerinden gelen tepkiler üzerine gözaltına alındı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan Tuğçe Çelik, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla bir buçuk yıldır Nurettin Şeyhmusoğlu isimli erkek tarafından tacize maruz bırakıldığını duyurdu.

Çelik, Pınar Gültekin’in öldürülmesinin ardından “Bugün yaşanan ve kendi yaşadıklarımdan korktuğum için bunları yazacağım ben zarar görmek, ölmek istemiyorum” ifadelerini kullanarak, yaşadıklarını anlattı.

Daha önce hakkında işlem yapılmayan erkek, Çelik’in yeniden şikayet etmesi ve sosyal medyada verilen  tepkiler üzerine gözaltına alındı.

Fail erkeğin gözaltına alınması sonrası açıklama yapan Çelik, “Şahıs bugün mahkemeye çıkarılacak. Ben de polis merkezinde olacağım tekrar ifade için ve bugün umuyorum sonuç belli olacak. Sizlerle de paylaşacağım. Umarım her şey çok güzel olacak sayenizde” dedi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
200 gündür kayıp: Gülistan Doku için baraj gölünde tahliye başladı
Sonraki Haber
Türk Tarih Kurumu Başkanı Yaramış istifa etti