Ana SayfaGüncelBursa’da büfe ruhsatı iptal edilen yurttaş kendini yakmak istedi

Bursa’da büfe ruhsatı iptal edilen yurttaş kendini yakmak istedi

HABER MERKEZİ – Bursa Uludağ’da bulunan büfe ruhsatının büyükşehir belediyesi tarafından iptal edilmesine tepki gösteren Fikret Güven isimli yurttaş, valilik önünde üzerine benzin dökerek kendini yakmak istedi.

Bursa Uludağ’ın Çobankaya mevkiinde bulunan ve Bakacak çaycısı da olarak bilinen Fikret Güven, büfe ruhsatının büyükşehir belediyesi’nin iptal etmesine tepki göstermek amacıyla kendini yakmak istedi.

ANKA’nın haberine göre Güven, büfesini mühürlemeye gelen büyükşehir zabıta ekiplerinin uygulamasına sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak tepki gösterdi.

Valilik önünde kendisini yakacağını duyuran Güven, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da seslenerek, “Cumhurbaşkanım, burada zulüm var, bu haksızlığa son verin, müdahale edin. Burada yaşananların sorumlusu Validir, Alinur Aktaş’tır. Kendimi benzin döküp yakmazsam şerefsizim. Bu işi bana yaptıracaklar. Çalmadık kapı bırakmadım, suyum, elektriğim yok. 30 bin lira kira almasını biliyorlar” ifadelerini kullandı.

Ardından binanın önüne otomobiliyle gelen Güven, yanında getirdiği benzini üzerine döküp kendisini ateşe verdi.

Aracın camlarını kıran polis yangın söndürücüyle Güven’e müdahalede bulunarak hastaneye kaldırdı.




Önceki Haber
Erdoğan: Ailenin temeline dinamit koyan hiçbir düzenleme meşru değildir
Sonraki Haber
ÖSYM: Sınavlara başvurularda HES kodu istenecek