Ana SayfaGüncel‘Her Şeyi Bitirmeyi Düşünüyorum’: Yalnızlık, umutsuzluk, pişmanlık…

‘Her Şeyi Bitirmeyi Düşünüyorum’: Yalnızlık, umutsuzluk, pişmanlık…

HABER MERKEZİ – Charlie Kaufman’ın 5 yıl sonra çektiği ilk film “Her Şeyi Bitirmeyi Düşünüyorum”, 4 Eylül’de Netflix’te izleyici ile buluşacak. Filmden yayımlanan ilk fragman haberimizde.

Son olarak 2015’te Anomalisa’ya imza atan Charlie Kaufman, yeni filmi “I’m Thinking of Ending Things” (Her Şeyi Bitirmeyi Düşünüyorum) ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Being John Malkovich (John Malkovich Olmak), Adaptation (Tersyüz) ve Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Sil Baştan) gibi filmlerin senaryosuna imza atan yönetmenin yeni filmi heyecanla bekleniyor.

Kaufman’ın yeni filmi “Her Şeyi Bitirmeyi Düşünüyorum”, Iain Reid’in çok satan romanından beyazperdeye uyarlandı.

Jesse Plemons, Toni Collette, Jessie Buckley ve David Thewlis’in başrolde olduğu film, hafıza ve aşk gibi temaların üzerine giden, gerilim-korku türünde bir yapım. Filmin sinopsisi ise şöyle:

Genç bir kadın (Jessie Buckley) ilişkilerine dair soru işaretleri olmasına rağmen yeni erkek arkadaşı Jake (Jesse Plemons) ile onun ailesinin çiftliğine gider. Bir kar fırtınası sırasında Jake’in annesi (Toni Collette) ve babası (David Thewlis) ile birlikte çiftlikte mahsur kalan genç kadın; erkek arkadaşı, kendisi ve dünya hakkında bildiği veya anladığı her şeyin niteliğini sorgulamaya başlar.

4 Eylül’de Netflix’te izleyici ile buluşacak olan filmden yayımlanan ilk fragmanı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Covid-19 pandemisinde can kaybı 720 bini aştı
Sonraki Haber
Otonom'dan: “Ortaklıktan Çıkan Siyaset”