Ana SayfaGüncelRobin Williams’ın son günlerinin güçlü bir hikâyesi: “Robin’s Wish”

Robin Williams’ın son günlerinin güçlü bir hikâyesi: “Robin’s Wish”

HABER MERKEZİ – 2014 yılında yaşamına son veren Robin Williams’ın son günlerine odaklanan “Robin’s Wish” adlı belgesel, oyuncunun hayatını, kariyerini ve onu intihara sürükleyen faktörleri ele alıyor.

Good Will Hunting, Vietnam, Dead Poets Society, The Fisher King gibi filmlerin aralarında yer aldığı sayısız yapımda rol alan Robin Williams, 2014 yılında intihar ederek yaşamına son vermişti.

63 yaşında aramızdan ayrılan oyuncunun son günleri, ölümünden 6 yıl sonra bir belgesele konu oluyor.

Robin Williams’ın hayatına ve kariyerine odaklanan “Robin’s Wish” belgeseli, oyuncunun intiharının arkasında yatan gerçekleri mercek altına alıyor.

“Gerçekler ortaya çıkacak” ifadesinin yer aldığı belgeselde, Williams’ın ölümüne dair ortaya atılan iddiaların aslını ortaya koyması bekleniyor.

Belgeselde, Williams’ın kariyerinin yanı sıra madde bağımlılığı ve oyuncuya yapılan otopsinin ardından ortaya çıkan Lewy Cisimli Demans hastalığı hakkında bilgiler de yer alıyor.

Belgeselin sinopsisi ise şöyle:

Robin’s Wish aktör/komedyen Robin Williams’ın son günlerinin güçlü hikâyesini anlatıyor. Robin’in Lewy Cisimli Demans olarak bilinen ölümcül bir nörodejeneratif hastalığa karşı verdiği savaş çarpıcı detaylarıyla aktarılıyor. Sürükleyici bir gazetecilik objektifinden bu hikâye tüm zamanlarından en büyük komedyenlerinden birinin zihninin arkasındaki trajediye, güzellliğe ve güce tamamen yeni bir ışık tutuyor.

Yönetmenliğini Tylor Norwood’un üstlendiği belgesel, 1 Eylül tarihinde dijital platformlardan yayımlanacak.

Robin’s Wish belgeselinden yayımlanan fragmanı ise aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/cT7fqJbvE4M


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Covid 19 salgını: Dünyadaki can kaybı 760 bini aştı
Sonraki Haber
İnsanlığın kâşifi Le Clézio'dan 'Ayağın Hikâyesi'