Ana SayfaGüncelBaşrolünde Bryan Cranston var: “Your Honor”

Başrolünde Bryan Cranston var: “Your Honor”

HABER MERKEZİ – “Breaking Bad”de canlandırdığı Walter White karakteriyle hafızalara kazınan Bryan Cranston’ın başrolünde yer aldığı “Your Honor” dizisinden fragman yayımlandı.

Tüm zamanların en iyi dizilerinden biri olarak gösterilen Breaking Bad’de canlandırdığı Walter White karakteriyle hafızalara kazınan Bryan Cranston, yeni bir diziyle televizyon dünyasına geri dönmeye hazırlanıyor.

“Your Honor” adlı dizide Bryan Cranston, bir vur kaç olayına karışan oğlunu kurtarmak için suça bulaşan, mesleği ve babalık değerleri arasında ikilime düşen bir hakime hayat veriyor.

Yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan bu hakim, oğlunun dahil olduğu olay sonucunda kendisini ve kariyerini tehlikeli bir durumun içerisine sürüklüyor.

FilmLoverss’ta yer alan habere göre dizide Bryan Cranston’a Michael Stuhlbarg, Carmen Ejogo, Hunter Doohan, Hope Davis, Isiah Whitlock Jr., Sofia Black-D’Elia, Amy Landecker, Margo Martindale, Lorraine Toussaint, Chet Hanks, Lamar Johnson ve Lilli Kay gibi isimler eşlik ediyor.

Dizinin senaryosunu The Night Of’un senaristlerinden Peter Moffat kaleme alıyor. Edward Berger ise dizinin ilk üç bölümünün yönetmen koltuğunda oturuyor.

Showtime kanalında 10 bölüm şeklinde yayımlanacak olan dizi, Aralık ayında izleyici ile buluşacak.

Diziden yayımlanan fragmanı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Çocuklarına şiddet uygulayan erkek tutuklandı
Sonraki Haber
75 yaşındaki tutuklu siyasetçi yoğun bakıma alındı