Ana SayfaGüncelErdoğan’dan partisine övgü: Başka bir yerde böylesine samimi bir demokrasi bulamazsınız

Erdoğan’dan partisine övgü: Başka bir yerde böylesine samimi bir demokrasi bulamazsınız

HABER MERKEZİ – Partisinin İl Başkanları Toplantısı’nda konuşan AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisine dair, “Başka bir yerde böylesine samimi bir demokrasi bulamazsınız” sözlerini sarf etti.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu.

Partisi için “Türkiye’nin sekizde bir oranındaki modeli durumundayız” diyen Erdoğan, “Biz, ülkemizi başkaları öyle istediği veya sadece onlardan öyle gördüğümüz için değil, milletimiz layık olduğu için kalkındırmaya, geliştirmeye, hak ve özgürlüklerin en geniş manada tesisi için çalışıyoruz” diye belirtti.

Erdoğan, “Bunun adına demokrasi dememiz tüm dünyada ortak kavram olduğu içindir. Kendimizle birlikte ister tarihi bağlara dayansın, ister yeni ilişkiler kurmuş olalım, tüm kardeşlerimiz için aynı mücadeleyi vermekte kararlıyız. Bunun adı Türkiye modelidir” dedi ve ekledi:

Başka bir yerde insani değerler üzerinde bina edilmiş böylesine samimi bir demokrasi, adil bir kalkınma hedefi, köklü bir hak ve adalet ideali bulamazsınız.

Dış politika hakkında yöneltilen eleştirileri de değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye neden Suriye’de, Libya’da, Doğu Akdeniz’de diye soruyorlar. Türkiye çekilirse Suriye’ye barış mı gelecek? Türkiye her şeyden vazgeçerse Fransa, başındaki kifayetsiz muhterisin yol açtığı savrulmalardan kurtulup sağduyulu bir siyasete mi yönelir?” diye konuştu.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
‘Barış’ çağrısı yaptığı için gözaltına alınan Barış Annesi serbest
Sonraki Haber
Hazal Kaya: Trans hakları insan haklarıdır