Ana SayfaToplumsal CinsiyetEvli olduğu Filiz’i darp ederek öldüren İbrahim Tekin tahliye edildi

Evli olduğu Filiz’i darp ederek öldüren İbrahim Tekin tahliye edildi

HABER MERKEZİ – İzmir Ödemiş’te evli olduğu Filiz Tekin’i darp ederek öldürme suçundan tutuklanan İbrahim Tekin tahliye edildi.

İzmir’in Ödemiş ilçesinde yaşayan 38 yaşındaki Filiz Tekin, 6 Aralık 2019 Cuma akşamı evli olduğu İbrahim Tekin tarafından fiziksel şiddete maruz bırakılmıştı.

Hastaneye kaldırılan ve kafa travması geçirdiği belirlenen Filiz’in yapılan tetkiklerde darp nedeniyle menenjit geçirdiği, ayrıca omuriliğinde de 3 santimetre kırık olduğu saptanmıştı.

Yoğun bakımda tedavi altında olan Filiz 14 Aralık’ta yaşamını yitirmişti.

Filiz Tekin’in kardeşlerinin şikayeti üzerine gözaltına alınan İbrahim Tekin, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

İbrahim Tekin hakkında ‘kasten yaralama neticesinde ölümüne sebebiyet verme’ ve ‘eşe karşı eziyet’ suçlarından 15 ila 24 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Ödemiş 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın 5’inci duruşmasında, Filiz ile ilgili adli raporlar mahkemeye sunuldu.

Rapora göre Filiz’in vücudunda travmatik bulgu, kesici delici alet ve ateşli silah yarası ya da boğma gibi bir bulgu yok.

İzmir Adli Tıp Kurumu ve Filiz’in hayatını kaybettiği Ege Üniversitesi Hastanesi’nden çıkan adli sağlık kurulu raporlarında, Filiz’in menenjite bağlı yüksek ateşten yaşamını kaybettiği tespitinin yapıldığı belirtildi.

Raporlar üzerine tutuklu yargılanan İbrahim Tekin, tahliye edildi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Adalet Bakanı Gül: Nafaka belli bir süreye bağlanmalı
Sonraki Haber
DİSK-AR: Erkekler kadınlardan yüzde 31,4 daha fazla ücret alıyor