Ana SayfaToplumsal CinsiyetHakkında 3 kez uzaklaştırma kararı verilmişti: Boşandığı kadını yaraladı

Hakkında 3 kez uzaklaştırma kararı verilmişti: Boşandığı kadını yaraladı

HABE MERKEZİ – Diyarbakır’da hakkında 3 kez uzaklaştırma kararı verilen Murat isimli erkek, bir süre önce kendisinden boşanan kadını çalıştığı hastanede bıçakla yaraladı.

Diyarbakır’da Murat Ç. isimli erkek, dün kendisinden boşanan kadının çalıştığı hastaneye gitti.

Murat Ç. burada kadını bıçaklayıp, kaçtı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbesi sonucu yaralanan hemşire olan kadın, tedavi altına alındı.

Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen kadının, bir süredir Murat Ç. tarafından tehdit edildiği ve bu nedenle defalarca şikayette bulunduğu ortaya çıktı.

Tedavisi sürerken yaşadıklarını İHA’ya anlatan kadın, ölmek istemediğini belirterek, sesinin yetkililer tarafından duyulmasını istedi.

Kadın, “4 çocuk annesiyim, 18 yıldır evliyim, 17 ay önce açtığım boşanma davasıyla sona erdi. Eski eşim hiçbir zaman bunu hazmedemedi, sürekli hakaret ve tehditleri devam etti. 3 defa uzaklaştırma aldım 8 şikayetim var, bir çözüm bulamadım” dedi.

Murat Ç.’nin kendisini, öldürmekle tehdit ettiğini kaydeden kadın şunları söyledi:

Şikayet sonrası daha çok sinirlendi. Bana ‘bir daha polise şikayet edersen seni öldürürüm demiştim’ diye mesaj attı, bende her zamanki hali diye çokta ciddiye almadım ama korkuyordum. Sabah her zamanki saatimden bir saat önce işe taksiyle gittim. İş yerine gelmez diye düşündüm bunun için rahat bir şekilde hastalarla ilgileniyordum.

Birden bire yanıma hızlı bir şekilde gelip bıçağı sapladı, kalbimi hedef aldı refleks ile kendimi çevirdim omzuma saplandı, 4 bıçak darbesi aldım, kendimi ancak bu kadar koruyabildim. Bir türlü çözüm bulamıyor ve ölmek istemiyorum. Kalabalıktan kaçtı, şu an kaçak ve can güvenliğim yok. Bu şahsın hemen yakalanıp en ağır ceza almasını istiyorum bunun için ölmem mi gerek? Sesimi lütfen duyun.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
İstanbul'da kadın yolcuya saldıran şoförün lisansı askıya alındı
Sonraki Haber
Tahliye başvurularının dikkate alınmaması yaşamına mal oldu