Ana SayfaGüncelİstanbul metrosunda fotoğrafçı Umut Kaçar ile 10 yaşındaki kızına şiddet

İstanbul metrosunda fotoğrafçı Umut Kaçar ile 10 yaşındaki kızına şiddet

HABER MERKEZİ – İstanbul’da Şişhane metrosunda fotoğrafçı Umut Kaçar, 10 yaşındaki kızıyla birlikte özel güvenliğin şiddetine maruz kaldı. Yerlerde sürüklenen Kaçar, çocuğu için akbil basmak istememesi nedeniyle darp edildiğini söyledi. Karakola giderek şikayetçi olan Kaçar, İBB’nin ’12 yaş altı çocuklar için ulaşım ücretsiz’ açıklamasını hatırlattı.

İstanbul’da Şişhane metro durağına giden Atlas Dergisi çalışanı fotoğrafçı Umut Kaçar, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kampanya sürecinde yaptığı, “12 yaş altı çocuklar için ulaşım ücretsiz” açıklamasından yola çıkarak 10 yaşındaki kızı için akbil basmadı.

Bunun üzerine metrodaki güvenlik görevlisi ile Kaçar arasında ‘akbil basma’ konusunda bir tartışma başladı.

Güvenlik görevlisi bir süre sonra amirini de çağırdı. Güvenlikçiler, bu anları videoya kaydeden Kaçar’ı darp ederek, yerlerde sürükledi.

Bu sırada kızının çok korktuğunu ve kaçıp köşeye saklandığını dile getiren Kaçar, Twitter üzerinden yaşadıklarını şöyle anlattı:

Yaşananlara ilişkin gazetemize konuşan Kaçar, kızı ile kendisinin güvenlikçiler tarafından bir köşede tutulduğunu ve uzun süre çıkmalarına izin verilmediğini ifade etti.

Kaçar, olayın ardından kızının annesinin yanına gittiğini ancak hala yaşadığı travmanın etkisinde olduğunu kaydetti.

Kendisinin de karakolda olduğunu belirten Kaçar, birkaç belediye çalışanının da avukat ile birlikte emniyete geldiğini söyledi.

Barodan avukat talep ettiğini kaydeden Kaçar, “Belediye çalışanları henüz benimle konuşmadı. Dışarda bekliyorum. Sanki mağdur edilen ben ve kızım değilmiş gibi bir ortam var” dedi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Gözaltındaki HDP'li siyasetçilere 'bayat yemek veriliyor'
Sonraki Haber
Erivan “Türk F-16'sı uçağımızı düşürdü” dedi, Ankara'dan yalanlama geldi