Ana SayfaGüncelMHP’den ihraç edilen milletvekili Usta İYİ Parti’ye katıldı

MHP’den ihraç edilen milletvekili Usta İYİ Parti’ye katıldı

HABER MERKEZİ – AKP’ye yönelik eleştirileri nedeniyle MHP’den ihraç edilen Samsun Milletvekili Erhan Usta, “Sayın Meral Akşener Hanımefendinin nazik daveti üzerine İYİ’ler hareketine katıldım” dedi.

MHP’den ihraç edilen Samsun Milletvekili Erhan Usta İYİ Parti’ye geçti.

Usta, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Gerek Samsunumuza gerekse ülkemize daha İYİ hizmet etmek ve sesimizi daha gür duyurmak için, Sayın Meral Akşener Hanımefendinin nazik daveti üzerine İYİ’ler hareketine katıldım” dedi.

Erhan Usta, “Bu büyük ve güzel organizasyon için Genel Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” açıklaması yaptı ve Akşener tarafından rozeti takılırken çekilen fotoğrafları paylaştı.

Usta, iki sene önce TBMM’de “Bütçede lüzumsuz harcamalar var ise gözden geçirilmelidir” sözleri nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından MHP Grup Başkanvekilliği görevinden alınmıştı.

31 Mart yerel seçimleriyle ilgili AKP ile MHP arasındaki ittifak görüşmeleri için “Jest ile rest arasında bir harf farkı var. İttifak olmazsa olmazımız değil” sözlerinden sonra da MHP’den ihraç edilmişti.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Altın Portakal Film Festivali'nde jüri üyeleri belli oldu
Sonraki Haber
ESP'li Beren Atıcı da gözaltına alındı