Ana SayfaToplumsal CinsiyetŞüpheli erkek serbest: Şeyda Yılmaz 8’inci kattan ‘düşerek’ öldü

Şüpheli erkek serbest: Şeyda Yılmaz 8’inci kattan ‘düşerek’ öldü

HABER MERKEZİ – İstanbul Ataşehir’de Şeyda Yılmaz, önceki hafta 20 katlı rezidansın 8’inci katından düşmüş halde bulundu. Şeyda yaşamını yitirirken, düştüğü iddia edilen dairenin sahibi olan erkek gözaltına alınıp, serbest bırakıldı.

İstanbul’da Ataşehir Belediyesi’nde çalışan Şeyda Yılmaz, 17 Eylül akşamı belediye binasının yakınlarındaki bir rezidansa gitti.

46 yaşındaki Şeyda’nın saat 23:30 sıralarında rezidansın 8. katındaki pencereden düştüğü iddia edildi.

Üzerinde hiçbir kıyafet bulunmadığı belirtilen Şeyda, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Şeyda Yılmaz

Kadının ölümünün ardından, Şeyda’nın gittiği ofisin sahibi olan, nargile kafe ve magazin sitesi bulunan Muhammed Ada Demir isimli erkek gözaltına alındı.

Hürriyet’in haberine göre sosyal medya hesaplarında elinde silahlı çok sayıda fotoğrafı bulunan Demir ise bir gün sonra adli kontrolle serbest bırakıldı.

Rezidansta yaşayan başka kişilerin bir süre önce Demir ile ilgili yönetimi uyardıkları belirtildi.

Yönetime gönderilen e-posta mesajında Demir’in çevreye rahatsızlık verdiği, gerekli önlemin alınmasının talep edildiği kaydedildi.

‘İntihar değil cinayet’

Şeyda’nın yakınları ise bu ölümün intihar değil cinayet olduğu görüşünde.

Kadının çocukluk arkadaşı olan T.T. “Şeyda intihar edecek biri değildi. Oğlu bu yıl fen lisesine girdi. Eşi ile sorunlu bir evliliği oldu ve ayrıldılar. Belediyeden önce özel bir şirkette yönetici olarak çalıştı. Kendi başına ayakları üzerinde durabilen, çocuğunu okutan bir kadındı. Kesinlikle intihar olduğunu düşünmüyorum. Cinayet olduğu açık” dedi.

Öte yandan Şeyda’nın atladığı iddia edilen kattaki pencere dışa doğru açılıyor. Yaklaşık 30-35 santim açılabilen camdan bir kişinin aşağı atlamasının ise güç olduğu belirtiliyor.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Benzine zam geliyor
Sonraki Haber
Çatışmalar sürüyor, kayıplar artıyor: Dördüncü günde kim ne diyor?