Ana SayfaGüncelBahçeli’den Kılıçdaroğlu’na ‘erken seçim’ yanıtı

Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na ‘erken seçim’ yanıtı

HABER MERKEZİ – MHP lideri Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun erken seçim çağrısıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Seçimin zamanında yapılmasından yanayız… Daha çok söyleyeni değil söyleteni merak ediyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gelecek ile DEVA partilerini ziyaretlerinin ardından hükümete “erken seçim” çağrısı yapmıştı.

Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi lideri Ali Babacan’la yaptığı görüşmenin ardından iktidardaki Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye şu çağrıda bulunmuştu:

Ülke yönetilmiyor. Bu ülkenin kurtuluşu bir an önce seçime gitmektir. Bunu kime söylüyorum? Sayın Bahçeli’ye söylüyorum. Bu ülkeyi seviyorsan, çık kardeşim yarın sabah, de ki ‘Yeter artık’. Türkiye’yi seçime götür.

Partisinin Meclis grup toplantısında Kılıçdaroğlu’nun erken seçim çağrısına ilişkin konuşan Bahçeli, “Seçimin zamanında yapılmasından yanayız” dedi.

CHP liderinin çağrısına ilişkin “Daha çok söyleyeni değil söyleteni merak ediyorum” diyen Bahçeli, şunları söyledi:

Kılıçdaroğlu ne oldu da seçim diye tutturdu? Kılıçdaroğlu, her şeyin vakti var, sabret, beklemesini bil. Kılıçdaroğlu’nun seçim isteği sipariş ve hezeyandır. Seçimin zamanında yapılmasından yanayız. 2023’te cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Akşener’den Erdoğan’a: İlk sandıkta çatlayan sabır taşının altında kalacaksın
Sonraki Haber
Hükümetten kolluğa açık çek: Suç işlersen avukatın bizden