Ana SayfaGüncelBahçeli’nin hedefinde yine TTB var: Kapatılsın

Bahçeli’nin hedefinde yine TTB var: Kapatılsın

HABER MERKEZİ – MHP lideri Bahçeli, bir kez daha Türk Tabipleri Birliği’ni hedef alarak, “kapatılsın” çağrısı yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında, Türk Tabipleri Birliği’ni (TTB) ve Koronavirüsü Bilim Kurulu’nda yer alan bazı hekimleri hedef aldı.

Bahçeli, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun tavsiye ettiği kurallara riayet edilmesi gerektiğini belirterek, “Bilim kurulumuz bazı çatlak sesler hariç meseleye hakimdir” dedi.

TTB Merkez Konseyi’nin başkanlığına seçilen Şebnem Korur Fincancı’yı da hedef alan Bahçeli, şunları söyledi:

CHP Genel Başkanı ve sivri zekalı CHP’liler iftira kapılarını başka yerde açsın. TTB’ye kimin seçildiğini nihayetinde herkes görmüştür. Hükümet başarılı bir şekilde Corona ile mücadele ederken, gerçekleri çarpıtanlara göz yumamaz, hareketsiz kalamazdık. Attığımız bir taşla aynı dalda tüneyen birden fazla kuş havalanmıştır. Kılıçdaroğlu’na tavsiyem, en iyi yaptığı işte ustalaşması, yeni bir deste alarak zilletin diğer ortaklarıyla oturmalarıdır. Bizim kağıda, küreğe ayıracak vaktimiz yoktur.

Bahçeli, TTB’nin kapatılması çağrısını da yineledi: “Sağlık Bakanlığı verileri üzerinde şüphe uyandırmaya çalışanlar bize göre müfteri korosudur yalan makineleridir. Bizim sorunumuz TTB Merkez Konseyi’ne yuvalanmış bir avuç Türkiye düşmanlarıdır. Bu nedenle TTB kapatılsın diyorum.”


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Özsavunmada bulunan Fikriye'nin oğlu: Babam annemin eline silahlı zorla verdi
Sonraki Haber
Emine Bulut cinayeti: Valilik soruşturmaya neden izin vermedi?