Ana SayfaToplumsal CinsiyetBoşandığı kadını darp ve tehdit eden Onur Deniz gözaltına alındı

Boşandığı kadını darp ve tehdit eden Onur Deniz gözaltına alındı

HABER MERKEZİ – Kayseri’de yaşayan Sibel isimli bir kadın boşandığı Onur Deniz’in kendisini şiddete maruz bırakıp, tehdit ettiğini belirterek, yardım istedi. “Bir kadın cinayetinin haberi olmak istemiyorum. Ben ölmeden sesim olun” diyen Sibel’in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımların ardından Deniz gözaltına alındı.

Kayseri’de yaşayan Sibel isimli kadın, geçen yıl boşandığı Onur Deniz tarafından şiddete maruz bırakılıp, tehdit edildi.

Sibel yaşadıklarını sosyal medyadan duyurarak, adalet talebinde bulundu.

Deniz tarafından darp edildikten sonra çekilen yaralı haldeki fotoğrafını paylaşan Sibel, “Arkadaşlar lütfen bana yardım edin. Karşımda madde bağımlısı olan bir insan var. 6 sene önce evlendim. 1 sene önce de anlaşmalı boşandım ama halen kurtulamadım. Benden şans istiyor. Defalarca verdim ama sonuç aynı. Hep ben zarar görüyorum ama artık sırf o barışmak istiyor diye barışmak istemiyorum. Bu adamdan korkuyorum” diye konuştu.

Sibel, Deniz’in yaptıklarını ve yaşadıklarını şöyle anlattı:

Barışma isteğini reddettiğim için hayatımda birinin olduğunu ve onunla ilişkim olduğunu düşünüp çevremdeki tüm erkek tanıdıklarıma ulaşıp onları tehdit edip, ahlaksız sorular soruyor. Kafasında kurduğu şeylerden ötürü benim onu ihanet ettiğimi ve namussuzluk yaptığımı söylüyor. Bu durum onda artık hastalık haline gelmiş durumda.

Beni öldüreceğini, yok edeceğini son olarak da kendisine sıkacağını söylüyor. Defalarca uzaklaştırma almama rağmen Onur’u durdurmaya yetmiyor. Gerekli cezayı alması için benim sesim olun, paylaşın lütfen. Arkamda gözü yaşlı bir evlat bırakmak istemiyorum. Bir kadın cinayetinin haberi olmak istemiyorum. Ben ölmeden sesim olun.

Sibel’in çağrısı üzerine Deniz, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Ahmet Atakan'ın ölümünde polislerin soruşturulmasına izin yok
Sonraki Haber
Mevcut en güncel haber.