Ana SayfaGüncelErdoğan: Salgın kontrolden çıkarsa büyük problem çıkar

Erdoğan: Salgın kontrolden çıkarsa büyük problem çıkar

HABER MERKEZİ – Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgına karşı getirilen yeni tedbirlere ilişkin, “Kontrolden çıkarsa daha büyük problemler çıkar. Bu yeni dalgayı da kırdığımızda daha güzel günler göreceğiz” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar, Batman ve Siirt’teki AKP İl Kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, Corona virüsü salgınına karşı bugün hayata geçirilen yeni kısıtlamalara dair şunları söyledi:

Salgınla mücadeleye destek vermek için önümüzdeki haftadan itibaren kongrelerimizi erteliyoruz. Yeni dalgayı kırdığımızda aydınlık günler gelecek. Salgın kontrolden çıkarsa daha büyük problemler çıkar.

Erdoğan, salgın sonrası için planlarını da şöyle özetledi:

Hukuki altyapımızı geliştirerek, ekonomimizin oturduğu temelleri güçlendirerek, üretimi ve istihdamı artırarak, salgın sonrası yeniden şekillenecek dünyada kendimize iyi bir yer edinmekte kararlıyız.

Avrupa Birliği’nden bize verdiği sözleri tutmasını, ayrımcılık yapmamasını bekliyoruz. Kendimizi başka yerlerde değil, Avrupa’da görüyoruz. Geleceğimizi Avrupa ile kurmayı tasavvur ediyoruz.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
İzmir'de iş cinayeti: Vincin çarptığı Serkan Şanlı yaşamını yitirdi
Sonraki Haber
DTK operasyonlarını protesto eden HDP'liler gözaltına alındı