Ana SayfaCezaevleriHapisteki Yazarlar Günü dolayısıyla etkinlikler düzenleniyor

Hapisteki Yazarlar Günü dolayısıyla etkinlikler düzenleniyor

HABER MERKEZİ – HDP, 15 Kasım Hapisteki Yazarlar Günü dolayısıyla beş gün sürecek bir program hazırladı. Dipnot Yayınevi’nin programında ise yazarların Selahattin Demirtaş’ın “Leylan” adlı romanını okuyacağı bir etkinlik var.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eğitim, Kültür, Sanat ve Spor Komisyonu, 15 Kasım Hapisteki Yazarlar Günü dolayısıyla cezaevlerindeki yazarları ve edebi üretimlerini konu alan bir program hazırladı.

Yazın ve edebiyat dünyasından isimlerin katılacağı programda, kimi yayınevi temsilcileri ve gazeteciler de yer alıyor.

5 gün sürecek program YouTube üzerinden izlenebilecek.

Diğer yandan Dipnot Yayınevi’nin düzenlediği program kapsamında ise yazarlar, Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın romanı “Leylan”ı okuyacak.

Yayınevinin duyurusu şöyle:

Ercan Kesal, Ayşegül Devecioğlu, Akif Kurtuluş, Gaye Boralıoğlu, Niyazi Zorlu, Behçet Çelik, Aslı Tohumcu, Burhan Sönmez, Mehtap Ceyran, Murat Uyurkulak, Figen Şakacı, Semih Gümüş, Nurhan Suerdem, Şeyhmus Diken, Pelin Buzluk, Gökçer Tahincioğlu, Anıl Mert Özsoy ve Ümit Kıvanç Hapisteki Yazarlar Günü dolayısıyla 15 Kasım Pazar akşamı saat 21.00’de Selahattin Demirtaş’ın “Leylan” adlı romanından bölümler okuyacaklar.

Program Dipnot Yayınları’nın Youtube kanalından ve yayınevinin sosyal medya hesaplarından (Instagram, Facebook, Twitter) video olarak yayınlanacak.




Önceki Haber
Libya'da taraflar yeni seçim tarihinde uzlaştı
Sonraki Haber
İstanbul'da bir çocuk çalıştığı fabrikada işkenceye maruz bırakıldı