Ana SayfaGüncel10 yıl aradan sonra: Taylan Biraderler ‘Azizler’le geri dönüyor

10 yıl aradan sonra: Taylan Biraderler ‘Azizler’le geri dönüyor

HABER MERKEZİ – “Bir Başkadır”ın yaratıcısı Berkun Oya’nın yazdığı, Taylan Biraderler’in yönettiği “Azizler’den fragman yayımlandı. 8 Ocak’ta Netflix’te izleyici ile buluşacak filmde, Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Fatih Artman gibi isimler yer alıyor.

Okul, Küçük Kıyamet ve Vavien gibi filmlerle tanıdığımız Durul Taylan ve Yağmur Taylan, daha çok bilinen isimleriyle Taylan Biraderler’in 10 yıl aradan sonra çektiği ilk film olan “Azizler”, 8 Ocak’ta Netflix’te izleyici ile buluşacak.

Bu yılın en çok konuşulan dizilerinden “Bir Başkadır”ın yaratıcısı olan Berkun Oya’nın senaryosunu kaleme aldığı film için heyecanlı bekleyiş sürerken, filmden ilk fragman da yayımlandı.

Taylan Biraderler, yeni filmlerinde etkileyici bir oyuncu kadrosunu da bir araya getirmiş.

Filmde, Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Fatih Artman, Öner Erkan, İrem Sak, İlker Aksum, Gülçin Santırcıoğlu, Hülya Duyar, Göktuğ Yıldırım ve Helin Kandemir gibi isimler yer alıyor.

Film, gençlik yıllarının artık sonuna gelen ve hayatından hiç memnun olmayan Aziz karakterini odak noktasına alıyor:

Yıllardır sevmediği bir işte çalışan Aziz, sevgilisi Burcu ile dört yıldır süren ilişkisinin ise artık sonlanması gerektiğini fark eder. Yalnız kalmaya, kendisiyle vakit geçirmeye, özgürleşmeye duyduğu ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Sonunda, en çaresiz anında, karşısına beklenmedik bir fırsat çıkar, ancak Aziz’in tehlikeli bir yalan söylemesi ve bu yalanı sürdürmesi gerektirmektedir. Katlanmak zorunda kalacağı sonuçlar, Aziz’in hayatını büsbütün değiştirecektir…

Filmden yayımlanan ilk fragmanı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.




Önceki Haber
'Corona' vakaları: Türkiye'de 2, dünyada 76 milyonun üzerinde
Sonraki Haber
Irak-Türkiye yakınlaşması: Erbil yönetimi kaynayan kurbağa gibi beklerken