Ana SayfaDünyaABD’de Noel sabahı patlama: Üç kişi yaralandı

ABD’de Noel sabahı patlama: Üç kişi yaralandı

HABER MERKEZİ – ABD’nin Tennessee eyaletindeki Nashville kentinde, Noel sabahı park halindeki bir kamyonette patlama meydana geldi. Patlamada üç kişi yaralandı.

ABD’nin Tennessee eyaletindeki Nashville kentinde Noel sabahı yerel saatle saat 06:00’da polisler, silah sesleri duyulduğu ihbarı üzerine verilen adrese gitti.

Polisler, ülkenin büyük telekomünikasyon şirketlerinden AT&T binasının yakınlarında park etmiş olan bir kamyonetten “Bu mesajı duyuyorsanız bulunduğunuz yeri terk edin” uyarısı yapılan bir mesajın yayımlandığını fark etti.

Bunun üzerine polis, saat 06.30 itibarıyla çevreyi boşalttı. Kısa bir süre sonra da kamyonet patladı.

BBC Türkçe’de yer alan habere göre patlamada üç kişi yaralandı. Polis, hastanede tedavi altına alınan üç yaralının da durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Polis, patlama sırasında kamyonetin içinde kimsenin olup olmadığının bilinmediğini ifade etti.

Patlamayla birlikte iletişim hatlarında sorun yaşanınca Nashville Havalimanı bağlantılı uçuşlarda gecikmeler yaşandı. Uçuşlar, yerel saatle 15.00’te yeniden başladı.

FBI, patlamanın kim tarafından gerçekleştirildiğini tespit etmek için çalışma başlattı.

Polisin birkaç kişiyi sabah saatlerinde ifadelerini almak üzere karakola götürdüğü ancak sürece dair başka bir bilgi paylaşılmadığı da aktarıldı.

Tennessee eyaleti Belediye Başkanı Bill Lee de, “Olayın kim tarafından ve hangi motivasyonla yapıldığının ortaya çıkması için yapılan incelemeye her türlü desteği verdiklerini” söyledi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Polis ve askerlerin işkencesine takipsizlik, şikayetçiye ceza
Sonraki Haber
Sakarya'da Kürt işçilere saldıranlar 'halkı kin ve düşmanlığa sevk etmedi' kararı