Ana SayfaGüncelPeter Jackson imzalı ‘The Beatles’ belgeselinden ilk görüntüler

Peter Jackson imzalı ‘The Beatles’ belgeselinden ilk görüntüler

HABER MERKEZİ – The Beatles’ın son dönemini mercek altına alan, Peter Jackson imzalı “The Beatles: The Get Back” adlı belgeselden beş dakikalık bir video yayımlandı. Videoda toplamda 56 saatlik içerikten oluşan görüntülerle bir araya getirilen belgeselden izlenimler yer alıyor. Belgesel, 27 Ağustos 2021’de izleyiciyle buluşacak.

Yönetmen Peter Jackson, The Beatles: The Get Back adlı belgeselinden kısa bir video yayımladı.

Belgesel, grubun son albümleri olan 1970 tarihli ‘Let It Be’nin kayıt sürecine ve grubun son günlerine odaklanıyor.

Jackson, Michael Lindsay-Hogg’un, albümle aynı adı taşıyan belgeseli için çekilmiş ancak daha önce yayımlanmamış 56 saatlik bir görüntü arşivinden faydalanıyor.

Beş dakikalık videoda yönetmen Jackson ile prodüksiyon süreci üzerine yapılmış bir röportaja ve arşivden görüntülere yer veriliyor.

Videoda belgesel ile ilgili konuşan yönetmen Jackson, görüntülerin filmin fragmanı olmadığını, üzerinde çalıştıkları bazı materyallerin bir montajı olduğunu belirterek “Umarım görüntüler bu zor zamanlarda yüzünüzü güldürür” diyor ve ekliyor:

Bize verilen 55 saatlik görüntüler ve 140 saatlik ses kayıtları sayesinde The Beatles hayranları, hayalini kurduğu ‘Fly on the wall’ deneyimini yaşanmış olacak. Bu, aynı zaman makinesine binip 1969 yılına ışınlanmak gibi. Belgeseli izlerken oturup yalnızca dört yakın arkadaşın stüdyolarında harika bir iş çıkarmalarına tanıklık edeceğiz.

Bu arada hala kurgu aşamasında olan belgeselin 27 Ağustos 2021’de gösterime gireceği açıklandı.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Leyla Güven gözaltına alındı
Sonraki Haber
Otonom'dan: 'Arzu'