Ana SayfaGüncelAnkara’da üç genç otoparkta ölü bulundu

Ankara’da üç genç otoparkta ölü bulundu

HABER MERKEZİ – Ankara’da bir binanın kapalı otoparkında üç genç ölü bulundu. Yapılan ilk incelemede gençlerin alkol ya da karbonmonoksit gazından zehirlenmiş olabilecekleri tespit edildi.

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde yaşayan 25 yaşındaki Hüseyin Şahinoğlu, dün saat 16.00 sıralarında arkadaşları Halil İbrahim Altıntaş ve Burak Karakoç ile buluştu.

Üç arkadaş, akşam saatlerine doğru binanın altındaki kapalı otoparka girip, Şahinoğlu’nun aracında içki içmeye başladı.

Bu sabah saat 08.00 sıralarında binada oturan Şahinoğlu’nun komşusu, otoparka girdiğinde üç genci otomobilin yanında yerde hareketsiz halde buldu.

Komşunun ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde gençlerin hayatlarını kaybettiği belirlendi.

Otoparka gelen polis ekipleri, Şahinoğlu’nun otomobili ile birlikte 2 otomobilin bulunduğu otoparkta inceleme yaptı. İki otomobilin de motor kaputlarının açık olduğu belirlendi.

Ayrıca Şahinoğlu’nun aracının çalışır vaziyette bırakıldığı ancak bir süre sonra kendiliğinden stop ettiği belirlendi.

25 yaşındaki Altıntaş, 24 yaşındaki Karakoç ve Şahinoğlu’nun cenazeleri Ankara Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

‘Ölüm nedenleri zehirlenme’

Üç kişinin ölümüne ilişkin yazılı açıklama yapan Ankara Valiliği, “Olay ile ilgili Cumhuriyet Savcısı’nın bilgisi dahilinde, adli tabibin yaptığı ilk incelemede şahısların alkol ya da karbonmonoksit gazından zehirlenmiş olabilecekleri tespit edilmiş ancak kesin ölüm nedenlerinin otopsi işlemlerinden sonra kesinlik kazanacağı bildirilmiştir. Olayla ilgili adli tahkikat devam etmektedir” denildi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Açlık grevleri 37. günde: Topluma duyarlılık çağrısı
Sonraki Haber
Somali'de bombalı saldırı: Can kayıpları var