Ana SayfaEkolojiAntalya’da fırtına: Ağaçlar devrildi, havalimanına inişler iptal edildi

Antalya’da fırtına: Ağaçlar devrildi, havalimanına inişler iptal edildi

HABER MERKEZİ – Antalya’da etkili olan yağış ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi, araçlar trafikte mahsur kaldı, liman trafiğe kapatıldı, bir standın devrilmesi nedeniyle de bir kişi yaralandı.

Antalya’da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan yağış ve şiddetli rüzgar, hayatı olumsuz etkiledi.

Hızı 90 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle bazı ağaçlar yerinden söküldü, su birikintileri nedeniyle araçlar yollarda mahsur kaldı.

Fırtına nedeniyle Antalya Havalimanı’na gece boyunca iniş yapamayan SunExpress, Türk Hava Yolları ve Pegasus firmalarına ait toplam 5 uçak, Konya ve Ankara- Esenboğa havalimanlarına yönlendirildi.

Fotoğraf: DHA

DHA’nın haberine göre Konya’ya iniş yapan uçaklardan toplam 237 yolcu 6 otobüsle Antalya’ya getirildi. Hala devam eden kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle toplam 10 uçuş ise iptal edildi.

Antalya Liman Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada limanın, denizde seyir, can, mal emniyeti ve çevre güvenliği bakımından dün gece saat 22.30 itibari ile geçici olarak deniz trafiğine kapatıldığı belirtildi.

Kent merkezindeki Mevlana Caddesi’nde halı firmasına ait standın fırtına nedeniyle devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı. Yaralı, tedavisi için hastaneye götürüldü.

Ayrıca Serik ilçesinde etkili olan fırtına ve yağmur nedeniyle bazı seraları su bastı.




Önceki Haber
Tersane işçisi can çekişiyor: En az 226 ölüm  
Sonraki Haber
Kaçırılan iki kişi için açıklama: JİTEM benzeri yapılanmalar