Ana SayfaManşetBodrum’da şüpheli ölüm: Kristina Novytska evinde ölü bulundu

Bodrum’da şüpheli ölüm: Kristina Novytska evinde ölü bulundu

HABER MERKEZİ – Muğla Bodrum’da yaşayan 25 yaşındaki Kristina Novytska, evinde elleri arkadan kelepçeli ve başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu. Şüpheli ölümle ile ilgili soruşturma sürüyor.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Eskiçeşme mahallesindeki bir sitede şüpheli kadın ölümü gerçekleşti.

25 yaşındaki Ukraynalı Kristina Novytska’ya ulaşamayan annesi, komşularını aradı. Komşuları da genç kadına ulaşamayınca polise haber verildi.

İHA’nın haberine göre kapı çilingirle açıldığında Kristina, sandalyeye oturtulmuş vaziyette elleri arkadan kelepçeli ve başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde genç kadının yaşamını yitirdiği belirlendi.

En son 30 Aralık Çarşamba günü görüldüğü belirtilen Kristina’nın ölümü ile ilgili iki kişinin ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Şüpheli ölümle ilgili soruşturma kapsamında güvenlik kameraları da incelemeye alındı.

Cinayet mahallindeki incelemelerin ardından Kristina Novytska’nın cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

2020’de en az 300 kadın öldürüldü

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun verilerine göre, geride bıraktığımız 2020 yılında erkekler 300 kadını öldürdü. 171 kadının ise şüpheli şekilde ölü bulunduğu ifade edildi.

Rapora göre, cinayetlerin çoğu evlerde işlenirken, 170 kadın ateşli silahlarla, 83 kadın kesici aletlerle, 26’sı ise boğularak öldürüldü.

  2020'de erkekler 300 kadını öldürdü, 171 kadının ölümü de şüpheli



Önceki Haber
Vaka sayıları artıyor: Mutasyona uğrayan Corona virüsü Türkiye'de
Sonraki Haber
ABD savunma bütçesi: Trump'ın veto yetkisini aşarak yasalaşan ilk tasarı