Ana SayfaGüncelErdoğan’da muhalefete erken seçim yanıtı: Buradan size ekmek yok, 2023’ü bekleyin

Erdoğan’da muhalefete erken seçim yanıtı: Buradan size ekmek yok, 2023’ü bekleyin

HABER MERKEZİ – Partisinin Grup Toplantısı’nda konuşan Erdoğan, muhalefeti hedef alarak, “Tek vaatleri Tayyip Erdoğan’ı indirmek olan bir muhalefete millet iktidarı vermez” dedi. Erken seçim tartışmalarına da değinen Erdoğan, “Size buradan ekmek yok, sabrın varsa haziran 2023’e kadar kapıda bekleyeceksin” ifadelerini kullandı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis’teki Grup Toplantısı’nda konuştu.

Sözlerine muhalefeti hedef alarak başlayan Erdoğan, “Tek vaatleri Tayyip Erdoğan’ı indirmek olan bir muhalefete bu millet iktidarı vermez. Yakında yeni reform paketlerini Meclisimizin takdirine sunmaya başlayacağız. Kamuoyuyla paylaştığımızda ülkemizi 2023 ve daha sonrasına taşıyacak çok köklü ve önemli düzenlemeler içerdiği görülecektir” dedi.

Erdoğan, CHP ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kast ederek şunları söyledi:

Taciz, tecavüz, hırsızlık skandallarının üzerini örtmek için hem bize hem milletimize hakaretlerin dozunu artırmaya başladı. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış misali, özür dileyecek yerde işi pişkinliğe vuruyor. Yalan olduğu defalarca ortaya konmuş konuları utanmadan, arlanmadan tekrarlayanlara pişkin denmez de ne denir? Cumhuriyetin ilk partisini, bölücü örgütün payandalığını üstlenen yüksek siyaset oyunlarını millet başlarına geçirecektir.

Erken seçim tartışmalarına da değinen Erdoğan, “Ya size buradan ekmek yok, sabrın varsa haziran 2023’e kadar kapıda bekleyeceksin, bizim daha yapacak çok işimiz” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında başlayan ‘militan’ tartışmasına ilişkin de konuşan Erdoğan, “Bu ara bir militan lafıdır tutturdular. Aslında bunlara göre milletin kendilerine oy vermeyen yüzde 75’inin tamamı militan. Peki kendileri ne? Terör örgütü mensuplarına ‘arkadaşlar’ demek bunların meşrebinde militanlık değil, kibarlık” ifadelerini kullandı.

Erdoğan ayrıca, “Lokanta, restoran ve kafe gibi sektörlerde alınan tedbirler nedeniyle faaliyetleri kısıtlanan ve 2019 cirosu 3 milyon lira ve altı olanlara destek ödemesi yapılacağını” da açıkladı.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Ayşe Gökkan hakkında tutuklama kararı
Sonraki Haber
Mevcut en güncel haber.