Ana SayfaToplumsal CinsiyetKızına cinsel saldırıda bulunan erkeğe 22 yıl hapis istemi

Kızına cinsel saldırıda bulunan erkeğe 22 yıl hapis istemi

HABER MERKEZİ – Aydın Karpuzlu’da 20 yaşındaki kızını cinsel saldırıya maruz bırakmaktan tutuklanan erkek hakkında 22 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Ayrıca kadının 2 yaşındaki çocuğunun da bu saldırı sonucu doğduğu ortaya çıktı.

Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki genç kadın, geçtiğimiz Ağustos ayında evden çıktı ve kendisinden 64 gün haber alınamadı.

Kadının babası E.K. bu süre zarfında jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu ve sosyal medya hesabından yardım çağırısında bulundu.

64 gün sonra evinin yakınlarında başka bir evde bulunan kadın, babasının ablasına cinsel saldırıda bulunduğunu, kendisine de aynı şeyi yapacağından korktuğu için evden kaçtığını söyledi.

Bunun üzerine jandarma, E.K.’yi gözaltına aldı.

E.K.’nin cinsel saldırıda bulunduğu 20 yaşındaki kızının da ifadesine başvuruldu. Kadın da cinsel saldırıyı doğruladı.

E.K. tutuklandı, 17 yaşındaki kadın ise devlet korumasına alındı.

Tutuklu E.K. hakkında hazırlanan iddianame Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi.

İddianamede E.K.’nin, kızına 2017 yılının Ağustos ayında “Sen bunu kimseye söylemeyeceksin, bunlar aramızda kalacak” diyerek, uyku ilacı verdiği ve tehdit ile cinsel saldırıda bulunduğu ifade edildi.

6 ay sonra kadının hamile olduğunun ortaya çıktığı, kadının olayı çevredekilerden saklamaya çalıştığı, doğum yaptıktan sonra da cinsel saldırıya uğradığı anlatıldı.

Kadının 2 yaşındaki çocuğuna yapılan DNA testinde babanın E.K. olduğunun belirlendiği ifade edilen iddianamede E.K.’nin ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 22 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istendi.




Önceki Haber
Boğaziçi Üniversitesi Yayınevi Yayın Kurulu Başkanı istifa etti
Sonraki Haber
Boğaziçi gözaltıları: 24 öğrenci serbest