Ana SayfaGüncelKılıçdaroğlu’ndan kendisine ‘terbiyesiz herif’ diyen Erdoğan’a yanıt

Kılıçdaroğlu’ndan kendisine ‘terbiyesiz herif’ diyen Erdoğan’a yanıt

HABER MERKEZİ – CHP lideri Kılıçdaroğlu, kendisine “terbiyesiz herif” diyen AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Hangi gerekçe ile hakaret ediyorsun? İşin reklamına kaçıyorsun” sözleriyle yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da partisinin 7. Olağan İl Kongresi’nde kendisine “terbiyesiz herif” diyen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a cevap verdi.

Erdoğan partisinin kongresinde Kılıçdaroğlu’yla ilgili “Utanmadan 13 şehidimizle ilgili olarak bunun sorumlusu Cumhurbaşkanıdır diyorsun. Ya sen ne yüzsüzsün ya? 5-6 yıldır bu şehitlerimizi yakından takip eden bizlere bunların sorumlusu Cumhurbaşkanıdır nasıl diyorsun? Terbiyesiz herif” sözlerini sarf etmişti.

Kılıçdaroğlu: İşin reklamına kaçıyorsun

Twitter üzerinden ‘İnsan için ahlak, elbiseden daha önemlidir’ başlıklı bir video paylaşan Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın sorulara cevap vermek yerine hakaret ettiğini söyledi.

Bugün Erdoğan bana hakaret ediyor. Kontrolünü kaybedip, ‘terbiyesiz’ bile diyor. Ne için söylüyor bunları? Ben 16 şehidimizin hakkını savunduğum için. Ve kendisine 5 soru sordum.

Şehit aileleri adına sordum, milletimiz adına sordum. 5 soruya yanıt ver dedim, en azından toplum neyin olup olmadığını öğrensin diye. Ama sen bütün bunları bırakıyorsun, bana hakaret ediyorsun. Hangi gerekçe ile hakaret ediyorsun? İşin reklamına kaçıyorsun. Ben 16 şehidimizin hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğim. O 5 sorunun cevabını mutlaka senden alacağım.

  Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu’nun eleştirisine yanıt: Terbiyesiz herif



Önceki Haber
Suriye ile İsrail esirleri takas etti
Sonraki Haber
Müzisyenlerden Boğaziçililere destek