Ana SayfaGüncelReha Erdem’den çevrimiçi suç ağı filmi: ‘Seni Buldum Ya!’

Reha Erdem’den çevrimiçi suç ağı filmi: ‘Seni Buldum Ya!’

HABER MERKEZİ – Reha Erdem’in çevrimiçi ortamda çektiği “Seni Buldum Ya!” adlı filmi 13 Mart’ta MUBI’de izleyici ile buluşacak. Film, karantinayı fırsat bilip online bir suç ağı kurmuş iki dolandırıcının hikayesini anlatıyor.

Reha Erdem’in yönettiği Seni Buldum Ya! adlı film 13 Mart’ta izleyici ile buluşacak.

Covid-19 salgını nedeniyle karantina sürecinde İstanbul’da çekilen ve Zoom üzerinden oyuncuları buluşturan film, dijital platform olan MUBI’de gösterilecek.

Film, karantinayı fırsat bilip çevrimiçi bir suç ağı kurmuş iki dolandırıcının ve bu ağa yakalanan insanların yaşadığı olayları anlatıyor.

Özel olarak kendileri için yazılan rollerde ve kendi evlerinde yer alan filmin oyuncu kadrosunda ise Serkan Keskin, Nihal Yalçın, Bülent Emin Yarar, Tilbe Saran, Ezgi Mola, Taner Birsel, Tansu Biçer, Esra Bazen Bilgin ve Ecem Uzun yer alıyor.

Reha Erdem hakkında

1960’da İstanbul’da doğdu.

Galatasaray Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi’nde eğitim gördü.

Paris’te VIII Üniversitesi’nde Sinema ve Plastik Sanatlar bölümünü bitirdi. Ardından aynı okulda Plastik Sanatlar alanında Yüksek Lisans eğitimi aldı.

1989 yılında, Fransa-Türkiye ortak yapımı olan ilk uzun metrajlı filmi A Ay‘ı çekti.

Erdem ardından Kaç Para Kaç (1999), Korkuyorum Anne (2004), Beş Vakit (2006), Hayat Var (2008), Kosmos (2009), Jin (2013), Şarkı Söyleyen Kadınlar (2013) ve Koca Dünya (2016) filmlerini çekti.

Reha Erdem, bunların yanı sıra, kısa filmler, reklam filmleri ve Jean Genet’nin Hizmetçiler oyununu sahneye taşıdı.




Önceki Haber
Batman ve Aydın'da HDP'lilere operasyon: 20'den fazla gözaltı
Sonraki Haber
On üç kadın+nın ifşası sonrası Filmmor kapılarını kapattı