Ana SayfaGüncelBahçeli’den erken seçim açıklaması

Bahçeli’den erken seçim açıklaması

HABER MERKEZİ – Erken seçim tartışmalarına değinen MHP lideri Bahçeli, “2023 yılının Haziran ayını beklemek durumunda olduklarını bir kez daha hatırlatmayı lüzumlu görüyoruz” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada erken seçim tartışmalarına değindi.

“’Millet iradesine cephe alan dayatmacı siyasetçilerin karşımıza geçip demokrat pozları vermesi su katılmamış ikiyüzlülüktür” diyen Bahçeli, şunları söyledi:

Gündüz şapkalı gece külahlı; sözde demokrat özde despot olanların ne yaptığını, neyi amaçladığını, hangi kirli ilişkilere savrulduklarını hem görüyor, hem de onlara sandığın kaç bucak olduğunu göstermek için gün sayıyoruz.

Erken seçim tartışmalarının sıcak gündemde tutulması maksadıyla sipariş açıklamalar yapan gafillerin, 2023 yılının Haziran ayını beklemek durumunda olduklarını bir kez daha hatırlatmayı lüzumlu görüyoruz.

Bahçeli, “PKK’nin keşif kolu ve gözetleme kulesi” olarak tabir ettiği HDP’yle “yasak bir ittifak şemsiyesi altında toplananlar, bunun adına da gerçek anlamından koparılmış demokratik güç birliği diyenler, içine düştükleri zilletin bedelini er ya da geç ödeyeceklerdir” diye konuştu.

Bahçeli ayrıca, HDP’nin “tarih ve millet önünde suçlu” olduğunu öne sürdü.

Meclis’e son gelen fezlekeler konusunda ise Bahçeli, “MHP amasız, fakatsız, ancaksız şekilde dokunulmazlıkların kaldırılmasına ‘evet’ diyecek, HDP’nin kapatılmasını da sonuna kadar savunacaktır” diye konuştu.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
BM: Suriye'de zorla kaybedilen on binlerce sivilin akıbeti halen belirsiz
Sonraki Haber
HDP yönetimindeki Karaçoban Belediyesi'ne kayyum