Ana SayfaDünyaBiden’dan Newroz mesajı

Biden’dan Newroz mesajı

HABER MERKEZİ – Newroz mesajı paylaşan ABD Başkanı Joe Biden, dünyanın Covid-19 pandemisi nedeniyle zor bir dönemden geçtiğini ancak güzel günlerin yakın olduğunu belirtti.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden, halkların Newroz Bayramı’nı kutladı.

Beyaz Saray’ın internet sitesi üzerinden yazılı bir açıklama yayımlayan Biden, dünyanın Covid-19 pandemisi nedeniyle zor bir dönemden geçtiğini, ancak güzel günlerin yakın olduğunu belirterek Newroz mesajı paylaştı.

Bianet’te yer alan habere göre Biden mesajında, şöyle dedi:

Bahar, Amerika Birleşik Devletleri’nden İran’a, Orta Asya’ya, Kafkasya’ya, Orta Doğu’ya ve Avrupa’ya kadar insanların kalbini ışık ve umutla dolduran, yenilenme ve yeniden doğuşun ebedi sembolüdür. Beyaz Saray’da bir Haft-Sin masasıyla onurlandırdığımız Newroz’un mesajı ve sevinci bu.

Bu yıl, belki de her zamankinden daha fazla, bu mesaja ihtiyaç var. Tüm acılarımız ve kayıplarımızdan sonra daha iyi günlerin önümüzde olduğunu hatırlamalıyız. Barış, refah ve anlayış dolu ortak bir gelecek için beraber çalışmalıyız.

Covid-19’a karşı ilerleme kaydetmeye devam ederken, umarım yakında sanal kutlamalarımız aile ve arkadaşlarla bir araya geldiğini hissettiğimiz neşeye ve topluluğa geri döner. Newroz Bayramı kutlu olsun!


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Merkez Bankası'nın yeni başkanından ilk açıklama
Sonraki Haber
Mevcut en güncel haber.