Ana SayfaGüncelErdoğan: AK Parti’de hiç kimse vazgeçilmez değildir

Erdoğan: AK Parti’de hiç kimse vazgeçilmez değildir

HABER MERKEZİ – Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada CHP’li büyükşehir belediyelerini hedef alırken, “AK Parti’de kadim davanın dışında hiçbir şey, hiç kimse vazgeçilmez değildir” ifadelerini kullandı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na canlı bağlantıyla katıldı.

“AK Parti’de kadim davanın dışında hiçbir şey, hiç kimse vazgeçilmez değildir” diyen Erdoğan, konuşmasının devamında CHP’yi hedef aldı: “Türkiye’nin geleceğinde yapısı ve üslubu itibarıyla bugünkü haliyle CHP diye bir partiye yer olmadığını görüyoruz.”

Erdoğan “Bir süredir reform programları ile kamuoyunun huzuruna çıkıyoruz. İktidarda olmamıza rağmen reform gündemine en sıkı biz sarılıyoruz” dedi ve ekledi:

Sessiz devrimler olarak nitelendirdiğimiz nice reformlarla ülkemizin çehresini değiştiren parti biziz. Milletimizin beklentisi olan nice düzenlemeyi hayata geçiren de biziz.

İstanbul ve İzmir başta olmak üzere CHP yönetimindeki büyükşehir belediyeleri, yeniden çöp, çukur, çamur devrini hortlatmışlardır. Lafa geldiğinde ülkeyi yönetmeye talip olanlar, daha temel belediye hizmetlerinin bile altından kalkamıyorlar.

Seçimlerde bunlar ‘Yıkmaya geliyoruz’ dediklerinde siyasi bir değişimi kast ettiklerini sanmıştık. Meğer şehirlerimizi yıkmaya geliyorlarmış. Çöp dağlarının ortaya çıkması, su tankerlerinin yeniden mahallelerde görülmesi yıkım değil de nedir?


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
İpek Hattat'tan alıkoyduğu kuryeye kötü muamele
Sonraki Haber
Boğaziçi direnişinde tutuklanan Şilan Delipalta 27 gündür tecritte