Ana SayfaÇalışma Yaşamıİpek Hattat’tan alıkoyduğu kuryeye kötü muamele

İpek Hattat’tan alıkoyduğu kuryeye kötü muamele

HABER MERKEZİ – İş insanı İpek Hattat ve sevgilisi, evlerine gelen bir kuryeyi alıkoyup hakaret etti. Renas Demirkaya isimli kuryeyi köpek dışkısının üzerine oturmaya zorlayan Hattat dahil üç kişi polislerce gözaltına alındı ancak ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

İstanbul Sarıyer’deki Yeniköy’de oturan iş insanı İpek Hattat, tabletinin ekranı kırılınca teknik servise gönderdi.

Tamir edilerek kendisine gönderilen tabletin tekrar bozulması üzerine firmayı arayan Hattat, ürünün evinden alınmasını istedi.

Geçtiğimiz hafta tableti almak üzere eve giden kurye Renas Demirkaya, İpek Hattat ve sevgilisiyle birlikte içeri alındıktan sonra kapı kilitlenerek alıkonuldu.

Bu sırada, Demirkaya, patronunu arayarak durumu bildirdi. Bunu gören Hattat, telefonu kuryenin elinden alarak şoförüne verdi. Hattat ardından da telefonu defalarca duvara atarak kırdı.

Daha sonra kendi telefonuyla firma sahibini arayan İpek Hattat, dolandırıldığı iddiasıyla hakaret etti.

Hattat, patrona kendisi gelmeden kuryeyi bırakmayacağını söyleyerek telefonu kapattı.

Hattat, firma sahibinin haber vermesi üzerine eve giden polise kapıyı açmadı.

Savcılıktan gerekli izinlerin alınmasının ardından eve giren polis, kuryeyi kurtarırken, İpek Hattat, sevgilisi ve şoförü gözaltına alındı.

Gözaltına alınan üç isim ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Yaşadıklarını DHA’ya anlatan Demirkaya, Hattat’ın kendisine hakaretler ettiğini ve köpeğinin tuvaletini yaptığı yerin üzerine oturmaya zorladığını söyledi.

Ben kapının önünde bekliyordum. ‘Geç içeride, arkaya otur’ dedi. Sonra, ‘oturma sen, köpeğimin işediği pedin üzerine otur’ dedi. Ben ayakta durdum hiç konuşmadım. Kadın alkollüydü. Baskı altında kaldım. O sırada patronum tekrar aradı. Telefon kırıktı fakat ses geliyordu. Yaklaşık 40 dakika konuştular. Hakaret etmeye devam etti. Telefonu kapatınca beni mutfak katına indirdi. O sırada polisler kapıya geldi. Kapıyı açmadı. En sonunda kapıyı kırıp içeri girdi polisler ve beni kurtardılar. O akşam karakola giderek ifade verdim.

Demirkaya “Darp edilmedim ama psikolojik olarak çok baskı gördüm. Hala etkisindeyim. Bir an içimden beni öldürebilirdi diye düşündüm. Alkollüydü. O sırada sevgilisi tekrar alkol veriyordu ona” diye konuştu.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
DFG raporu: Şubat'ta altı gazeteciye 26 yıl hapis
Sonraki Haber
Erdoğan: AK Parti'de hiç kimse vazgeçilmez değildir