Ana SayfaGüncelLüks aracında kokain çeken AKP’li Ayvatoğlu gözaltına alındı

Lüks aracında kokain çeken AKP’li Ayvatoğlu gözaltına alındı

HABER MERKEZİ – Recep Tayyip Erdoğan ve Süleyman Soylu gibi üst düzey isimlerle fotoğrafları bulunan, milyonluk lüks araçlara sahip AKP’li Kürşat Ayvatoğlu’nun kokain çekerken kaydedilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Tepkiler üzerine Ankara Emniyeti, Ayvatoğlu’nu gözaltına aldı.

Lüks yaşamı, her gün farklı bir arabayla fotoğraf paylaşmasıyla dikkat çeken AKP’li Kürşat Ayvatoğlu’nun lüks aracının şoför koltuğunda kokain kullanırken çekilen görüntüleri dünden bu yana sosyal medyanın gündeminde.

‘AKP Çocukları’ isimli Twitter hesabının ifşa ettiği Ayvatoğlu’nun AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın ‘özel kalemi’ olduğu iddia edilse de Hamza Dağ’ın danışmanı tarafından yapılan açıklamada bu iddia yalanlandı.

Ayvatoğlu’nun bir dönem AKP’li Kastamonu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak görev yaptığı, belediye MHP’nin eline geçince Ankara’ya taşındığı iddialar arasında.

Ayvatoğlu’nun resmi bir görevi bulunmadığı, AKP Genel Merkezi’nde Ar-Ge birim personeli olarak görev yaptığı ileri sürüldü.

Bu iddiaları güçlendirir biçimde Ayvatoğlu’nun AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla baş başa çekilmiş fotoğrafları servis edildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden açıklama

Gelişmeler üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü, Kürşat Ayvatoğlu’nun yakalandığını ve gözaltına alındığını duyurdu.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Bazı sosyal medya hesaplarında bir şahsın araç içerisinde uyuşturucu-uyarıcı madde kullanırken çekilmiş görüntülerinin paylaşılması üzerine, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen H.K.A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, hakkında adli tahkikat başlatılmıştır” denildi.

Milyonluk araçları satışa çıkardı

Ayvatoğlu sosyal medyanın gündemine düşmesi üzerine Twitter ve İnstagram hesaplarını kapattı.

Kumar masasında bir fotoğrafı da paylaşılan Ayvatoğlu’nun milyonluk değerdeki üç lüks aracını internetten satılığa çıkardığı ortaya çıktı.

1983 yılında Kastamonu doğumlu olan Kürşat Ayvatoğlu’nun gelir kaynağı hakkında henüz hiçbir bilgi bulunmuyor.




Önceki Haber
CHP'den erkek şiddetine karşı 'YaşamHak' projesi: 225 kadına destek sağladık
Sonraki Haber
Kadın cinayeti faili Yıldız'dan Cumhurbaşkanı'nın sözleriyle savunma