Ana SayfaGüncelBahçeli: Fezlekeler bir an önce karara bağlanmalı

Bahçeli: Fezlekeler bir an önce karara bağlanmalı

HABER MERKEZİ – MHP lideri Devlet Bahçeli, Meclis’e gelen dokunulmazlık fezlekelerinin bir an önce karara bağlanması gerektiğini söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında konuştu.

Milletvekilleri hakkında dokunulmazlıklarının kaldırılması istemiyle hazırlanan fezlekelerin bir an önce karara bağlanmasını isteyen Bahçeli, “TBMM’de biriken fezlekelerin bir an önce görüşülerek karara bağlanması terörle mücadele teşvik edici ve kamçılayıcı bir işlev görecektir” iddiasında bulundu.

Bahçeli, “Hiçbir hain örgüt uzantısının Gazi Meclis’te yeri olamaz, demokrasi adına söyleyecek tek bir sözleri dahi bulunamaz” diye ekledi.

Konuşmasında yeni anayasa tartışmalarına da değinen Bahçeli, “Türkiyemizin yepyeni, sivil nitelikli, tüm düşünce ve eğilimleri kapsayacak bir anayasaya ihtiyacı olduğunu görmek; bunun da gereğini müştereken yapmak lazım” dedi.

Bu konuda CHP ve İYİ Parti’ye de seslenen Bahçeli, “CHP’ye sesleniyorum; gelin bu sürece siz de destek verin. İP’e sesleniyorum; gelin bu onura siz de dahil olun. Darbe anayasasından aziz milletimizi kurtaralım” ifadelerini kullandı.




Önceki Haber
Sinbo işçilerinin açıklamasında gözaltına alınanlardan dördü serbest bırakıldı
Sonraki Haber
Suudi kadınların haklarını savunan Loujain’a ödül