Ana SayfaGüncelSemaver Kumpanya’nın ‘Metot’u mini dizi formatında ekranlarda

Semaver Kumpanya’nın ‘Metot’u mini dizi formatında ekranlarda

HABER MERKEZİ – Semaver Kumpanya topluluğu tarafından yıllardır kapalı gişe oynanan “Metot” isimli tiyatro oyunu, mini dizi formatında GAİN’de izleyicilerle buluşuyor.

Aynı pozisyon için insan kaynakları departmanıyla görüşmeye gelen biri kadın dört kişinin perspektifinden günümüz iş yaşamının acımasız yönlerini ele alan “Metot”, mini dizi formatında ekranlarda.

Tiyatro sahnesinde Serkan Keskin’in rejisiyle sergilenen oyun, dün itibariyle GAİN ekranlarında da yine Keskin’in yönetmenliğinde izleyiciyle buluştu.

“Metot”un başrollerinde ise Serkan Keskin’in yanı sıra Şebnem Hassanisoughi, Mustafa Kırantepe ve Sarp Aydınoğlu yer alıyor.

Köklü bir firmanın yönetici pozisyonu için insan kaynakları departmanıyla son mülakata girmeye hazırlanan dört adayın sıra dışı iş görüşmeleri üzerinden insan psikolojisine ayna tutan “Metot”, oyun yazarı Jordi Galceran’ın en bilinen eserleri arasında yer alıyor.

Dört beyaz yakalının rakiplerini geride bırakabilmek adına kendilerinden beklenenlerin ne kadarını gerçekleştirebileceklerini ve arzuladıkları pozisyon için geçirdikleri değişimi çarpıcı bir şekilde gözler önüne seren kara komedi türündeki “Metot”, yaşadığımız dönem üzerindeki hakimiyetini sürdüren kapitalist sisteme yapılan en güzel eleştirilerden birisi olarak da değerlendiriliyor.

https://twitter.com/GainMedya/status/1379466933360324610?s=20




Önceki Haber
SGK, Kod 29'da yeni düzenlemeye gitti
Sonraki Haber
Gazeteci Candemir 16 yıl önceki haber görüntüleri gerekçesiyle yargılanacak