Ana SayfaGüncelAtilla Peker serbest bırakıldı, Sedat Peker hakkında suç duyurusu yapıldı

Atilla Peker serbest bırakıldı, Sedat Peker hakkında suç duyurusu yapıldı

HABER MERKEZİ – Önceki gün gözaltına alınan Atilla Peker serbest bırakılırken, Erkam Yıldırım Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, 23 Mayıs’ta gözaltına alınan organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in kardeşi Atilla Peker ve yanındaki Yunus Olcay serbest bırakıldı.

Atilla Peker, içerisinde olduğu otomobilde “ruhtasız silah bulundurma” gerekçesiyle gözaltına alınarak, emniyet müdürlüğüne götürülmüştü.

Gözaltına alınan Atilla Peker ve yanındaki Yunus Olcay’a sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten 3 bin 150’şer lira ceza uygulandı. Peker ve Olcay, sevk edildikleri adliyede yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kutlu Adalı cinayeti

DHA’nın haberine göre Atilla Peker’in emniyetteki sorgusunda, Sedat Peker’in gazeteci-yazar Kutlu Adalı’nın ölümüne ilişkin yaptığı açıklamalarla ilgili bilgisine başvuruldu.

Kardeşinin serbest bırakıldığını sosyal medya hesabından paylaşan Sedat Peker ise Kutlu Adalı cinayetine ilişkin kardeşinin vermek istediği beyanların kayda alınmadığını öne sürdü.

Sedat Peker YouTube kanalı üzerinden yayınladığı yedinci videoda Korkut Eken ve Mehmet Ağar’ın gazeteci Kutlu Adalı’yı öldürmek için kendisinden yardım istediğini, kardeşi Atilla Peker’i bunun için kkendilerine önerdiğini söylemişti.

Erkam Yıldırım suç duyurusunda bulundu

Bu arada Eski Başbakan ve AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım, Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu.

Peker, Erkam Yıldırım’ın yeni uyuşturucu güzergâhı oluşturmak için Venezuela’ya gittiğini öne sürmüştü.

Binali Yıldırım ise oğlunun koronavirüsle mücadele kapsamında test kiti, maske dağıtmak için Venezuela’ya gittiğini iddia etmişti.




Önceki Haber
Bakan Derya Yanık'ın açıklamasına tepki: İkinci ayda 22 kadın katledildi
Sonraki Haber
Atilla Peker gazeteci Kutlu Adalı’nın nasıl öldürüldüğünü anlattı