Ana SayfaManşetBahçeli’den Soylu’ya destek: Hiç kimse boynuna tasma geçiremeyecek

Bahçeli’den Soylu’ya destek: Hiç kimse boynuna tasma geçiremeyecek

HABER MERKEZİ – MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sedat Peker’in hakkında iddialarda bulunduğu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sahip çıktı. Bahçeli, “Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı’nın boynuna tasma geçiremeyecek” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli, açıklamasında organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in hakkında iddialarda bulunduğu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek verdi. Bahçeli, “Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı’nın boynuna tasma geçiremeyecek. Buna da hiçbir alçağın gücü ve nefesi yetmeyecek” dedi.

Bahçeli, iddiaların odağındaki Binali Yıldırım ve oğlu Erkam Yıldırım’a da sahip çıkarak şunları söyledi:

Türkiye’nin gündemi video kayıtlarıyla rehin alınamaz, sosyal medya iftiralarıyla ele geçirilemez. TBMM Başkanlığı görevini üstlenmiş, TC’nin son başbakanı unvanını taşıyan Binali Yıldırım’ı evladıyla birlikte töhmet altında bırakmak tek kelimeyle müfteriliktir. Bu meselede tarafsız kalmak, tribünde oturup 3 maymunu oynamak Türkiye’ye kast etmek için kullanılan çevrelere destek vermektir. Buna da vatan ve millet sevgisiyle bezenmiş kimsenin hakkı yoktur. Her nifak ve dedikoduya can havliyle saldıran CHP yönetiminin siyaseti ahlaksızdır. Çukur siyasetidir. Kılıçdaroğlu’nun rotası yanlıştır.

 




Önceki Haber
Af Örgütü Soylu'yu yalanladı, raporları hatırlattı
Sonraki Haber
Mevcut en güncel haber.