Ana SayfaGüncelSedat Peker’in kardeşi Atilla Peker gözaltına alındı

Sedat Peker’in kardeşi Atilla Peker gözaltına alındı

HABER MERKEZİ – Sedat Peker’in kardeşi Atilla Peker ve yanındaki Yunus Olcay gözaltına alındı. Atilla Peker’in gazeteci Kutlu Adalı suikastı için kullanılmak üzere görevlendirildiği belirtilmişti.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in paylaştığı videolar tartışma yaratmaya devam ediyor.

Peker’in 7. videoda gazeteci Kutlu Adalı suikastına ilişkin adını andığı kardeşi Atilla Peker, yanındaki Yunus Olcay ile birlikte Muğla’nın Fethiye ilçesindeki bir villada gözaltına alındı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan adli arama izni talep edildi.

Talep üzerine verilen karar doğrultusunda Atilla Peker’in otomobilinde, bugün öğle saatlerinde yapılan aramada 1 ruhsatsız tabanca ile 2 şarjör mermi ele geçirildi. Bulunduğu villada gözaltına alınan Atilla Peker ve yanındaki Yunus Olcay’ın, polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Ne demişti?

Sedat Peker, son videosunda katledilen Kıbrıslı gazeteci Kutlu Adalı hakkında şunları söylemişti

Biz o zaman Mehmet Ağar, Korkut Eken hep beraberiz… Genciz, vatanseveriz.. Bana genelde iş adamlarını yönlendiriyorlar, faili meçhullerden ziyade. Onları da anlatacağım. Bana dedi ki, ‘Kıbrıs’ta bir adam var, Kıbrıs’ı Rumlara satmak istiyor.’ İki profesyonel dedi…

Dedim sana öz kardeşimi vereceğim, Atilla Peker’i. Uzmandır, sokaklarda yetişmiştir. Biletlerden bakabilirler. Yüce Allah o insanın kanını bize nasip etmedi. Aradan zaman geçti, döndüler üç dört gün sonra. Denk gelinemedi. Korkut abiyle konuştuk. Dedi sonra gideceğiz. Onlara bağlı başka bir ekip öldürmüş. Karşılaştık Korkut abiyle, ‘Halloldu o iş’ dedi. demişti.




Önceki Haber
İstinaf, JİTEM davasında beraat kararını bozdu: Ağar yeniden yargılanacak
Sonraki Haber
Bakanlık verilerine göre vaka sayısı 8 binin altına düştü