Ana SayfaGüncelUçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali başlıyor

Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali başlıyor

HABER MERKEZİ – Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali 27 Mayıs’ta başlıyor. Gösterime giren filmler hem çevrimiçi hem de açık hava sinemasında izleyiciyle buluşacak.

Uçan Süpürge Vakfı tarafından düzenlenen Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nin 24’üncüsü 27 Mayıs’ta başlıyor.

Bu yıl “Araftan Çıkmak” temasıyla düzenlenen festivalde dünyanın dört bir yanında direnen, ilham veren ve dayanışan kadınların hikayelerini anlatan yapımlar yer alacak.

İki aşamalı olarak gerçekleştirilecek festivalin çevrimiçi gösterimleri 27 Mayıs-3 Haziran tarihlerinde izleyici ile buluşacak.

Festival, 4-11 Haziran tarihlerinde ise Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi ve CerModern Açık Hava Sineması’ndaki gösterimlerle devam edecek.

3 gün boyunca gösterimde kalacaklar

Festivalde çevrimiçi gösterimler için biletler, Fetivalscope üzerinden 25 Mayıs’tan itibaren satışa sunulacak. Filmler, 3 gün boyunca gösterimde kalacak.

Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi ve CerModern’deki açık hava sinemasında yapılacak gösterimlerinin biletleri ise, 1 Haziran’dan itibaren Biletix üzerinden satılacak.

27 Mayıs-3 Haziran arasındaki çevrimiçi gösterimler https://www.festivalscope.com/page/ucan-supurge-uluslararasi-kadin-filmleri-festivali/ adresinden yapılacak.




Önceki Haber
Onay verildi: Covid-19'u bir dakikada tespit ediyor
Sonraki Haber
Soma Katliamı Davası'nda reddi hakim talebi