Ana SayfaGüncelBekçi yol verme kavgasında silah kullandı: Bir ölü

Bekçi yol verme kavgasında silah kullandı: Bir ölü

HABER MERKEZİ – İzmir’in Buca ilçesinde bekçi A.Y. yol verme nedeniyle çıkan kavgada Şehmus Devrin adlı yurttaşı tabanca ile vurarak öldürdü.

Bekçiler, uyguladıkları şiddetle sık sık gündeme olmaya devam ediyor.

İzmir’in Buca ilçesinde, istirahatli olduğu öğrenilen 27 yaşındaki bekçi A.Y., iddiaya göre yol verme nedeniyle çıkan kavgada ağabeyi Y.Y.’yi darbettiği ileri sürülen 30 yaşındaki Şehmus Devrin’i tabanca ile vurdu.

DHA’da yer alan habere göre, otomobili ile seyir halinde olan Şehmus Devrin, trafikte yol verme meselesi nedeniyle Y.Y. ile tartıştı.

Yine iddiaya göre Devrin, otomobili ile Y.Y.’nin önünü kesti. Araçlarından inen ikili arasındaki tartışma yumruklu kavgaya dönüştü.

Bu sırada, Buca İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bekçi A.Y., kavgaya dahil oldu. Kavganın büyümesi üzerine A.Y., belinden çıkardığı tabanca ile Şehmus Devrin’e art arda ateş açtı.

Devrin, kaçmaya çalıştığı sırada boynuna ve bacağına isabet eden kurşunlar nedeniyle yere yığıldı. A.Y. ve ağabeyi Y.Y. ise otomobille olay yerinden kaçtı.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kaçan bekçi ile ağabeyini yakalamak için çalışma başlattı.

Yapılan araştırma sonucu A.Y. ve ağabeyi Y.Y. olay yerine yaklaşık 500 metre uzaklıkta otomobilde yakalandı. İki şüpheli polis merkezine götürüldü.




Önceki Haber
Mayıs ayı erkek şiddeti çetelesi: En az 25 kadın öldürüldü, 28 kadının ölümü şüpheli
Sonraki Haber
Mevcut en güncel haber.