Ana SayfaGüncelİYİ Partili Aydın: Görüşmediğimiz tek parti HDP oldu

İYİ Partili Aydın: Görüşmediğimiz tek parti HDP oldu

HABER MERKEZİ – DEVA Partisi ve Gelecek Partisi ile ittifak içinde olup olmayacaklarına ilişkin konuşan İYİ Partili Koray Aydın, “Diyalog kapısını bütün partilere karşı açık tutuyoruz. Görüşmediğimiz tek parti HDP oldu” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Bursa’da partililerle bir araya geldiği toplantıda, gündem ve ittifaklar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hak arayan her gruba karşı TBMM’de alan açtıklarını dile getiren Aydın, her hafta bir grubun sıkıntılarını anlatmasına imkan tanıdıklarını ifade etti.

Türkiye’de gündemi belirleyen bir parti olduklarını, zamanlarının saha organizasyonları ve vatandaşla iç içe geçtiğini anlatan Aydın, tartışılan ittifaklar durumuna değinerek şunları söyledi:

DEVA Partisi ve Gelecek Partisi ile diyalog halindeyiz. Çünkü biz diyaloğu demokrasinin bir parçası olarak görüyoruz. Her parti aynı düşünmeyebilir ama Türkiye meseleleri konusunda ortaklaşa bir hareket zemini oluşturmak, aslında demokrasinin gereğidir. Bu bakımdan biz o diyalog kapısını bütün partilere karşı açık tutuyoruz. Şu ana kadar görüşmediğimiz tek parti HDP oldu, onu da hangi amaçla görüşmediğimizi açıkladık.




Önceki Haber
Adana'da aşırı sıcak meyve ve sebzelerin yanmasına neden oldu
Sonraki Haber
Mevcut en güncel haber.