Ana SayfaGüncelSaatlerce işkence gören kadın sesinin duyulmasını istedi

Saatlerce işkence gören kadın sesinin duyulmasını istedi

HABER MERKEZİ – Boşandığı erkek tarafından saatlerce işkenceye maruz bırakılan Serap Avcı, yaşadıklarını anlattığı videoda yardım istedi.

Kocaeli’de yaşayan Serap Avcı, boşandığı B.E. tarafından saatlerce işkenceye maruz kaldı.

Hastaneye kaldırılan Avcı’nın iç kanama geçirdiği tespit edilirken, evine zorla giren fail ise velayeti annesinde olan çocuğu alarak kayıplara karıştı.

Maruz bırakıldıklarını tedavi gördüğü hastanede cep telefonuyla çektiği görüntüde anlatan Avcı, failin ailesini ve arkadaşlarını öldürmekle tehdit ettiğini belirterek, yardım istedi.

Avcı, yaşadıklarını şu ifadelerle anlattı:

Ben Serap Avcı. Eski eşimden saatlerce işkence gördüm. Kendisi Pazar günü öğlen sıralarında kızımla yaşadığım evime arkadaşı ile birlikte gelerek, beni tuzağa düşürdü. Arkadaşı kapıyı çaldı, ‘İş getirdim’ dedi. Eve iş alıyordum ben. Kapıyı açar açmaz eski eşim eve girdi. Saçımdan tuttuğu gibi beni içeri götürdü. Arkadaşına kızımı aşağı götürmesini söyledi. Sonra bana saldırmaya başladı. Bağırıyordum, bağırmamam için kafamda bardak kırdı. Telefonumu almak istedi. Vermek istemeyince, omuzlarımdan tutup defalarca böbreklerime tekme attı. Duvarlar kan içinde kaldı. Yüzüm kan içindeydi. ‘Kanımın içinde boğulacağımı’ söyledi. Bıçak çekip tehdit etti. Telefonun şifresini söyleyene kadar boğazımdan çekmedi. Açtığında da daha fazla dövmeye başladı. Nefes alamıyordum. Tuvalete oturduğumda tekme attı, yere düştüm. Kanamam olduğunu fark ettim. Böbreklerimde kanama olmuş. Sonra nefes alamamaya başladım. Dedim ki ya öldür ya da ambulans çağır. ‘Darp ettiğini söylemeyeceğim’ dedim. Sonra tereddüt etti ama söylemeyeceğime inanarak ambulansı çağırdı. Ben ambulansla hastaneye gelirken, ambulanstakilere saatlerce bana işkence yaptığını söyledim. Hastaneye geldiğimde saat 17.00’dı. 5 saat boyunca işkence görmüşüm. Sonra hastanede durumu anlattığımı öğrendi. Şimdi arkadaşlarımı, ailemi öldürmekle tehdit etmiş. Ben şu an hastanede yatıyorum. Böbreğimde kanama var. Lütfen sesimi duyun, kızım hala onun elinde.




Önceki Haber
Diyarbakır’da ''Aşı olun'' çağrısı
Sonraki Haber
Mevcut en güncel haber.