AKP Sözcüsü: Kılıçdaroğlu topluma anarşizm sunuyor

AKP Sözcüsü: Kılıçdaroğlu topluma anarşizm sunuyor

HABER MERKEZİ – AKP Sözcüsü Mahir Ünal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Adalet Mitingi’ndeki sözlerini değerlendirerek, “Kılıçdaroğlu tehlikeli bir oyun oynamaktadır” dedi ve ekledi: “Adalet sokakta aranmaz, sandığı ve seçimi yok sayan, isyan çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, topluma bir anarşizm sunmaktadır.”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün 10 maddelik çağrıyla tamamladığı ‘Adalet Mitingi’ndeki açıklamalarına hükümetten karşılık geldi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP liderinin ‘tehlikeli bir oyun oynadığını’ savundu.

Ünal, mitingde “Sokaksa sonuna kadar sokak” diyen Kılıçdaroğlu’na “Adalet sokakta aranmaz” diye seslendi ve şunları söyledi:

Kılıçdaroğlu’nun parlamentoya ve siyasete saygılı olmaya davet ediyorum. Kılıçdaroğlu tehlikeli bir oyun oynamaktadır.

Seçilmiş meşru hükümeti, gayri meşru ilan edemez, bu millet de buna izin vermez. Sayın Kılıçdaroğlu bu milleti sokakla korkutacaksa bu millet 15 Temmuz cehennemini yaşamış ve tanklara göğsünü siper etmiş bir millettir. Meşru siyaset içerisinde, milli iradenin tecelligahının TBMM olduğunu bilerek siyaset yapmalıdır. Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarının bilmesi gerekir ki, eğer siz 100 bin kişiye yaslanarak 25 milyon kişinin sandıkta verdiği oyunu yok sayıyorsanız bunun adı faşizmdir. Adalet sokakta aranmaz, sandığı ve seçimi yok sayan, isyan çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, topluma bir anarşizm sunmaktadır.

[irp posts=”43742″ name=”ADALET MİTİNGİ | Kılıçdaroğlu: Korku gömleğini çöpe attık, sokaksa sonuna kadar sokak”]