Akşener: O sandık gelecek bu zulüm bitecek

Akşener: O sandık gelecek bu zulüm bitecek

Erken seçim çağrısını yineleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Sayın Erdoğan ve arkadaşları için yol görünmüş, bavulları toplama vakti gelmiştir. O sandık gelecek bu zulüm bitecek. Saraylar sizinse meydanlar bizimdir” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener’in konuşmasını canlı olarak yayınlayan CNN Türk, NTV ve Habertürk gibi haber kanallarının aynı anda yayını keserek Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın video mesaj gönderdiği görüntüleri paylaşmaları dikkat çekti.

‘Beştepe’de panik rüzgarları esiyor’

Denizli’de gerçekleştirdikleri mitingin iktidarı paniğe soktuğunu söyleyen Akşener, “Denizli’deki kalabalığı gösteren bazı iktidar mensuplarını kaşıntı tutmuş . Dedikodu sıraları oluşmuş. Panik rüzgârları Beştepe koridorlarında esmeye başlamış. Görüyorum ki milletimiz kararını çoktan verilmiş, Sayın Erdoğan ve arkadaşları için yol görünmüş, bavulları toplama vakti artık gelmiş, hareket saati artık gelip çatmış. Bu vesile ile Sayın Erdoğan’a iyi yolculuklar, emeklilik hayatında da başarıla diliyorum.” şeklinde konuştu.

‘Asıl mesele Erdoğan’ın kendisidir’

Erdoğan’ın ekonomik krizi başkalarının üzerine yıktığını söyleyen Akşener, konuşmasına şu sözlerle devam etti:

Tablo bu kadar ciddiyken iktidar mensupları ne yapıyor? Sayın Erdoğan önceki gün meseleyi yine başkalarının üzerine yıktı; ‘Kur faiz ve fiyat artışları üzerinden oyunları görüyoruz. Kurdaki yükselişi bahane ederek hiçbir mantıklı izahı olmayan fahiş fiyat artışları yapan fırsatçılara göz açtırmayacağız.’ Kardeşim ülkeyi yöneten sensin LPG’ye elektriğe, doğalgaza zam yapan ben miyim? Sensin sen. O Fırsatçı sen misin? Madem öyle o zaman şu ana kadar gereğini neden yapmadın? Çık gereğini yap milletin sırtına yapışmış keneler varsa ki var sök at.  Yapmıyor, yapamıyor. Çünkü kenelere bir el uzatsa hepsi ya AK Parti’nin kodamanı çıkacak ya da eş dost tanıdık çıkacak. Milletimiz asıl meselenin Sayın Erdoğan’ın kendisi olduğunu gayet görüyor.

‘Getir sandığı gerisini biz hallederiz’

Erken seçim çağrısını yineleyen Akşener, “Buradan iktidardakilere sesleniyorum; istediğiniz kadar bağırın çağırın ekonomiye ettiğiniz ihanetin ispatı televizyon kanallarının sağ alt köşesinde duruyor. Sayın Erdoğan konuşuyor milletimiz fakirleşiyor, ne söylerseniz söyleyin ne masal anlatırsanız anlatın mızrak artık çuvala sığmıyor. Mutfaktaki yangın her geçen gün büyüyor. Tayyip Bey bu iş böyle olmuyor sen saçmaladıkça olan bu güzelim memlekete oluyor. Gel daha fazla tadımız kaçmadan getir sandığı gerisini biz ve milletimiz hallederiz. Sen yeter ki gölge etme biz başka ihsan istemiyoruz. O sandık gelecek bu zulüm bitecek. Saraylar sizinse meydanlar bizimdir” diye konuştu.

 

HABER MERKEZİ