Ali Atay imzalı “Cinayet Süsü”nden yeni fragman

Ali Atay imzalı “Cinayet Süsü”nden yeni fragman

HABER MERKEZİ – Ali Atay’ın yeni filmi “Cinayet Süsü”, 25 Ekim’de vizyona girecek. Oyuncu kadrosuyla merak uyandıran filmden yeni bir fragman yayınlandı.


2015 yapımı Limonata filmiyle ilk kez kamera arkasına geçen, oyuncu kimliğiyle tanıdığımız Ali Atay, bu yıl yeni filmi “Cinayet Süsü” ile sinemaseverlerin karşısına çıkacak.
Atay’ın ikinci filmi olan Ölümlü Dünya‘nın yaratıcı ekibi Ali Atay, Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit’in senaryosunu yazdığı film, ülkenin cinayet tarihindeki en gizemli ve alışılmadık vakayı çözmeye çalışan cinayet büro ekibinin kahkaha dolu maceralarını konu alıyor.
Birbiri ardına yaşanan aksilikler, durmadan devam eden cinayetler ve ekip içinde filizlenen aşk herkesi çıldırmanın eşiğine getiriyor.
Filmin oyuncu kadrosunda ise Uğur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt, Feyyaz Yiğit, Mert Denizmen ve Mehmet Özgür gibi isimler yer alıyor.
İlk olarak Ağustos ayında vizyona gireceği açıklanan ancak daha sonra ertelenen film, 25 Ekim’de sinemaseverler ile buluşacak.
Ali Atay imzası taşıması ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmden yayınlanan yeni fragmanı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.