Bahçeli’den Sezen Aksu’ya: Serçeysen serçeliğini bil

Bahçeli’den Sezen Aksu’ya: Serçeysen serçeliğini bil

MHP Genel Başkanı Bahçeli, şarkısında geçen bir söz nedeniyle hedef haline getirilen Sezen Aksu için “serçeysen serçeliğini bil, sakın kuzgunluğa heves etme” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kazakistan’da etkili olan krizin bölgesel direnci test ettiğini belirten Bahçeli, “Hedefte Türk-İslam coğrafyaları bulunmaktadır” dedi.

Bahçeli, aile zoruyla kaldığı cemaat yurdunda maruz kaldığı baskıları anlatıp yaşamına son veren tıp öğrencisi Enes Kara’nın intiharına ilişkin ise, “Yüreğimizin sızladığı bir intihar olayı üzerinden fırsatçılık yaparak inancımızı tahrip etmeye kadar dillerini uzatanlar, samimiyet iflası yaşayan ilkesizlerdir. CHP’nin sürekli gündemde tuttuğu Enes Kara intiharı, kolektif bir saldırı ve tahakküm vasıtası haline getirilmiştir” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, “Şahane Bir Şey Yaşamak” şarkısında geçen, “Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e” sözleri nedeniyle sosyal medyada hedef haline getirilen şarkıcı Sezen Aksu’ya yönelik de “Serçeysen serçeliğini bil, sakın kuzgunluğa heves etme” dedi.

HABER MERKEZİ