Erkek şiddeti: Muğla’da bir kadın öldürüldü, Bursa’da yolda şiddete tutuklama

Erkek şiddeti: Muğla’da bir kadın öldürüldü, Bursa’da yolda şiddete tutuklama

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Semih Sayın adlı erkek, Derya Gül’ü öldürürken, Bursa’da da Mert Demir, sokakta bir kadına şiddet uyguladı.  Gözaltına alınan Demir tutuklandı.

Muğla’nın Fethiye ilçesi Karaçulha Mahallesi’nde Semih Sayın (40) adlı erkek, Derya Gül’ü (35) ateşli silahla katletti. Sayın, daha sonra intihar etti. Olayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Derya Gül’ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Gül’ün cenazesi savcı incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ağır yaralanan Semih Sayın ise kaldırıldığı Fethiye Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yolda yürüyen kadını yumrukla darbeden zanlı tutuklandı

Mert  Demir, Bursa’nın Yıldırım ilçesi Demetevler Mahallesi’nde, önceden tanımadığı ve yolda bir yakınıyla yürüyen Zeynep isimli kadının yüzüne yumruk attı. Yaralanan kadın, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında yakalanan zanlı Mert Demir ise Yavuzselim Polis Merkezi’ne götürüldü.

Mert Demir, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “kasten yaralama” suçundan tutuklandı. Bu arada olay, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

HABER MERKEZİ