Sedat Peker’in iddialarıyla gündeme gelen Halil Falyalı silahlı saldırı sonucu öldürüldü

Sedat Peker’in iddialarıyla gündeme gelen Halil Falyalı silahlı saldırı sonucu öldürüldü

Sedat Peker’in Kıbrıs’ta uyuşturucudan temin edilen para trafiğinin merkezinde olduğunu iddia ettiği Halil Falyalı, aracına düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Saldırıda Falyalı’nın şoförü de öldü.

Kıbrıs medyasındaki haberlere göre Halil Falyalı’nın içinde bulunduğu araç, Çatalköy’de kimliği belirsiz kişi veya kişilerce otomatik silahlarla tarandı.

Olayla ilgili basında yer alan haberlere göre, bir otelden evine gitmek için yola çıkan Halil Falyalı’nın içinde bulunduğu araç, evine giden güzergâh üzerinde yolun daraldığı noktada yaylım ateşine tutuldu. Saldırıda Falyalı vurularak ağır yaralandı. Falyalı’nın şoförü Murat Demirtaş ise olay yerinde öldü.

Saldırı sonucu Halil Falyalı’nın kalbinin durduğu, nefes almadığı, hastanede hayata döndürülmeye çalışıldığı ancak aldığı ağır yaralar nedeni ile kurtarılamadığı bildirildi.

Falyalı’nın aracının yaylım ateşine tutulduğu sırada eşi ve çocuklarının arkadaki araçta bulunduğu öğrenildi. Falyalı’nın eşi ve çocuklarının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sedat Peker’in iddiaları

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Halil Falyalı’nın Kıbrıs’ta uyuşturucudan temin edilen para trafiğinin merkezinde yer aldığı iddialarında bulunmuştu. Falyalı Kuzey Kıbrıs’ta geniş bir kumarhane ve yasadışı bahisçilik ağını kontrol ediyordu. Peker’in iddiaları sonrası Cüneyt Özdemir’in Youtube’daki canlı yayınına katılan Halil Falyalı, hakkındaki iddiaları yalanlamıştı.

HABER MERKEZİ