‘İntihar etti’ denilen kadının katledildiği ortaya çıktı

‘İntihar etti’ denilen kadının katledildiği ortaya çıktı

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde, apartmanın 7’nci katındaki evinden şüpheli bir şekilde düşerek yaşamını yitiren Naime Özbulat Taş’ın, iki ay önce evlendiği Aşkın Taş tarafından katledildiği ortaya çıktı.

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde 28 Nisan 2020 tarihinde işitme engelli Naime Özbulat Taş, oturduğu apartmanın 7’nci katındaki evinden şüpheli bir şekilde düşerek yaşamını yitirdi.

Olay basına “intihar” olarak yansıdı.

Ancak kadının yapılan ilk otopsisinde başına sert bir cisimle vurulduğu, tırnaklarının arasında eşi Aşkın Taş’ın doku örneği ve düştüğü söylenen yatak odasında Naime Özbulat Taş’a ait kan izlerinin olduğu tespit dildi.

Son olarak olay günü Aşkın Taş’ın eşi Naime Özbulat Taş’a şiddet uyguladığına dair görgü tanıklarının anlatımı üzerine Taş gözaltına alınarak tutuklandı.

Osmaniye 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan yargılama sonucunda Taş, 16 Eylül 2021 tarihinde “eşe karşı kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Naime Özbulat Taş’ın öldürülmeden 15 gün önce şiddetten kaçarak ailesinin yanına geldiği ancak Taş’ın “dönmezsen seni öldürürüm” tehditlerine karşı eve geri döndüğü ve 10 gün sonra da katledildiği öğrenildi.

HABER MERKEZİ