İşçilere, Erdoğan’ın mitingi için tehdit: 4 kişi getirmezseniz işe gelmeyin

İşçilere, Erdoğan’ın mitingi için tehdit: 4 kişi getirmezseniz işe gelmeyin

AKP’li Menemen Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Göksel Arsoy, işçileri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine katılması için tehdit etti. Arsoy, “Eğer yanınızda dört kişi getirmeyecekseniz pazartesi işe gelmeyin” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarınki İzmir programında, AKP’li Menemen Belediyesi personellerinin mitinge katılımı zorunlu tutuldu.

AKP’li Menemen Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Göksel Arsoy, belediye işçilerini, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Menemen Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağı mitinge 4 kişi getirmeleri gerektiğini söyleyerek tehdit etti.

Arsoy’un, işçileri Menemen Koyundere Belediye Şantiyesi’ne toplayarak, “Eğer dört kişi getirmeyecekseniz Pazartesi işe gelmeyin” dediği aktarıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Menemen İlçe Başkanlığı ise konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

AKP’li Menemen Belediyesi tehditli katılım çağrısı ile korku saçtı! Menemen Belediyesi idarecileri; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İzmir ve Menemen programına katılım çağrısıyla sınırları zorlayan bir tutum sergilemiş; savurdukları tehditler, işi çığrından çıkarmıştır. Her personele; kendilerinin yanı sıra TC kimlik numaralarını önceden vermek suretiyle 4 kişi daha getirme zorunluluğu dayatan; bununla kalmayıp gelmeyenlerin ve sözünde durmayanların işlerine son verileceği gözdağını veren bu zihniyeti şiddetle kınıyoruz!